Gelderse Handen

Welkom bij Gelderse Handen

Dé plek om tof vrijwilligerswerk te vinden in Zuid-Oost Gelderland

10 vrijwilligerscentrales in de regio werken samen om het vrijwilligerswerk een boost te geven. Ambitieus en innovatief!


Hieronder staan de aangesloten vrijwilligerscentrales. Neem een kijkje en laat je inspireren!


Of ga direct door naar de Vacaturebank en meld je aan! 

Ga naar de vrijwilligerscentrale in jouw gemeente

Onze partners

Gelderse Handen kan alleen bestaan door de hulp van de aangesloten partners. Onze partners hebben het beste voor met Gelderland en haar inwoners en willen ervoor zorgen dat vrijwilligerswerk in Gelderland een belangrijke rol blijft spelen. Om deze reden zetten wij ze graag in de schijnwerpers op deze pagina en bedanken we hen voor al het goede werk dat ze voor Gelderse Handen doen.

Met onze kennis en ervaring versterken we elkaar!

Deedmob
Gelderland

Waarom partner worden?

Als partner stap je in een groot netwerk van 10 aangesloten gemeentes. Het is een unieke kans om op grote schaal de maatschappelijke betrokkenheid te tonen van jouw organisatie. Als partner is het dus mogelijk om jezelf op de kaart te zetten bij een publiek dat niet alleen constant groeiende is, maar ook een provinciewijd netwerk met zich meebrengt. Op deze manier ben je er zeker van dat je als partner middels promotie op deze pagina jouw juiste doelgroep bindt en dat ook nog eens op een maatschappelijk betrokken manier!

Waarom partner worden?

Meer informatie over partner worden van Gelderse Handen?

Neem dan contact op met Peter door op zijn profielfoto te klikken.

Peter Schoenmakers
Peter Schoenmakers[email protected]Aanspreekpunt Gelderse Handen

06 - 25 63 65 61