Vrijwilligerssteunpunt Berg en Dal

Het Vrijwilligerssteunpunt Berg en Dal staat klaar voor al uw vragen rondom vrijwilligerswerk, vrijwilligers werven, ondersteuning bij het begeleiden van vrijwilligers en het promoten van vrijwilligerswerk. Het steunpunt is onderdeel van Forte Welzijn en wordt gesubsidieerd door gemeente Berg en Dal.

Talentenscan

Wil jij iets organiseren of juist 1 op 1 iemand helpen? Werk je graag met kinderen of met ouderen? Wil jij jouw talenten kwijt in vrijwilligerswerk, maar weet je niet hoe? Kortom, twijfel je over welk vrijwilligerswerk bij jou past? Maak de Talentenscan en ontdek waar jij thuishoort!


Beantwoord een aantal vragen en ontdek welk type jij bent en welke vacatures bij jou passen!

Vrijwilligerspool

Kun je nog geen geschikte vacature vinden? Heb je een speciale wens voor het soort vrijwilligerswerk dat je wilt doen? Of wil je dat organisaties jou sneller kunnen vinden? Meld je dan aan bij de vrijwilligerspool!


Vermeld je interesses, je vaardigheden en in welke regio je aan de slag wilt. De organisatie neemt contact met je op om te kijken of jullie een match zijn, als ze jou treffen in de pool. Tip: voeg een profielfoto toe, dat vergroot je kans op een match! 

Uitgelichte vacatures

Nieuw
Structureel werk · Flexibele uren
Groesbeek
Photoshop- en Publisherheld gezocht!
Voor een man uit Groesbeek ben ik op zoek naar iemand die alles weet van Photoshop en Publisher en die hem dit geduldig wil komen leren.Geplaatst door Forte Welzijn
Structureel werk · 1 uur/week
Groesbeek
Maatje voor ...........
Van wie wordt jij een Maatje? En waar in de gemeente Berg en Dal? Op onze Maatjes wordt wisselend een beroep gedaan. Er is van alles mogelijk Informeer ernaar!Geplaatst door Forte Welzijn
Structureel werk
Beek
Gastheren/-vrouwen Landschapmuseum
Voor ons Landschapmuseum zoeken wij enthousiaste gastheren/-vrouwen om bezoekers de schoonheid van het Nederlandse cultuurlandschap te laten zien.Geplaatst door Vereniging Nederlands Cultuurlandschap

Evenementenkalender

Meld je aan als vrijwilliger voor een kortdurend evenement. Of neem deel aan een workshop! De kalender toont de eerstvolgende activiteiten en workshops. Meer bekijken? Klik op 'Alle evenementen' of 'Alle workshops' onderin de kalender.

Laatste nieuws

Ontmoetingsmarkt ‘Gezond en gezellig’ in Meijhorst

Allerlei organisaties presenteerden zich op de Ontmoetingsmarkt Meijhorst
Lees meer

Join Music Moves! De inschrijving is open!

De dansvloer is vrijheid, een plek om elkaar te ontdekken en omarmen. Maar een party is niet voor iedereen ...
Lees meer

Save the date: Vrijwilligerscafé, 7 juni in de Lindenberg

Welkom bij de interactieve workshop 'Compassievolle communicatie'
Lees meer

Ik zoek vrijwilligerswerk

Ik zoek 1-op-1 hulp

Over ons

Wij zijn er als Vrijwilligerssteunpunt voor de gemeente Berg en Dal. Wil je meer weten over onze missie en visie, of wil je contact met ons opnemen? Lees dan vooral verder via de link hieronder!