Gemeente

Vrijwilligerssteunpunt Berg en Dal

Het Vrijwilligerssteunpunt Berg en Dal staat klaar voor al uw vragen rondom vrijwilligerswerk, vrijwilligers werven, ondersteuning bij het begeleiden van vrijwilligers en het promoten van vrijwilligerswerk. Het steunpunt is onderdeel van Forte Welzijn en wordt gesubsidieerd door gemeente Berg en Dal.

Lorem ipsum

Talentenscan

Wil jij iets organiseren of juist 1 op 1 iemand helpen? Werk je graag met kinderen of met ouderen? Wil jij jouw talenten kwijt in vrijwilligerswerk, maar weet je niet hoe? Kortom, twijfel je over welk vrijwilligerswerk bij jou past? Maak de Talentenscan en ontdek waar jij thuishoort!


Beantwoord een aantal vragen en ontdek welk type jij bent en welke vacatures bij jou passen!

Vrijwilligerspool

Vrijwilligerspool

Kun je nog geen geschikte vacature vinden? Heb je een speciale wens voor het soort vrijwilligerswerk dat je wilt doen? Of wil je dat organisaties jou sneller kunnen vinden? Meld je dan aan bij de vrijwilligerspool!


Vermeld je interesses, je vaardigheden en in welke regio je aan de slag wilt. De organisatie neemt contact met je op om te kijken of jullie een match zijn, als ze jou treffen in de pool. Tip: voeg een profielfoto toe, dat vergroot je kans op een match! 

Uitgelichte vacatures

Buurtkamer- ontbijtvrijwilliger
Structureel werk · 2–6 uur/week
Groesbeek
Buurtkamer- ontbijtvrijwilliger
Jij als vrijwilliger maakt het verschil. Met rust, goede aandacht en humor sta je naast de bewoner om die hulp te geven die nodig is bij het ontbijt. Geplaatst door Eikenhorst en Plataan (ZZG)
Vrijwillige chauffeur ANWB AutoMaatje
Structureel werk · Flexibele uren · Start vanaf 17 apr 2023
Beek
Vrijwillige chauffeur ANWB AutoMaatje
Wil jij graag iets voor een ander betekenen? Heb je een auto en houd je van rijden? Misschien wil jij dan wel vrijwillige chauffeur bij AutoMaatje B&D worden?Geplaatst door Forte Welzijn

Evenementenkalender

Meld je aan als vrijwilliger voor een kortdurend evenement. Of neem deel aan een workshop! De kalender toont de eerstvolgende activiteiten en workshops. Meer bekijken? Klik op 'Alle evenementen' of 'Alle workshops' onderin de kalender.

Laatste nieuws

Vrijwilligerscafé: workshop interculturele communicatie

Op woensdag 11 oktober 2023 vindt het Vrijwilligerscafé in het Huis van Compassie plaats. Dit keer is het ...
Lees meer
Wethouder Daemen en vrijwilligster Wilma

Wilma Willems ontvangt het Lokaal Compliment

Op vrijdag 15 september vond het Lokaal Compliment plaats in De Lindenberg. Tijdens het Lokaal Compliment ...
Lees meer

Lokaal Compliment 2023

Het grootste vrijwilligersfeest van Nijmegen komt er weer aan! Ben jij bij het Lokaal Compliment op vrijdag 9 ...
Lees meer
Ik zoek vrijwilligerswerk

Ik zoek vrijwilligerswerk

Ik zoek 1-op-1 hulp

Ik zoek 1-op-1 hulp

Over ons

Over ons

Wij zijn er als Vrijwilligerssteunpunt voor de gemeente Berg en Dal. Wil je meer weten over onze missie en visie, of wil je contact met ons opnemen? Lees dan vooral verder via de link hieronder!