Vrijwilligerssteunpunt Berg en Dal

Het Vrijwilligerssteunpunt Berg en Dal staat klaar voor al uw vragen rondom vrijwilligerswerk, vrijwilligers werven, ondersteuning bij het begeleiden van vrijwilligers en het promoten van vrijwilligerswerk. Het steunpunt is onderdeel van Forte Welzijn en wordt gesubsidieerd door gemeente Berg en Dal.

Talentenscan

Wil jij iets organiseren of juist 1 op 1 iemand helpen? Werk je graag met kinderen of met ouderen? Wil jij jouw talenten kwijt in vrijwilligerswerk, maar weet je niet hoe? Kortom, twijfel je over welk vrijwilligerswerk bij jou past? Maak de Talentenscan en ontdek waar jij thuishoort!


Beantwoord een aantal vragen en ontdek welk type jij bent en welke vacatures bij jou passen!

Vrijwilligerspool

Kun je nog geen geschikte vacature vinden? Heb je een speciale wens voor het soort vrijwilligerswerk dat je wilt doen? Of wil je dat organisaties jou sneller kunnen vinden? Meld je dan aan bij de vrijwilligerspool!


Vermeld je interesses, je vaardigheden en in welke regio je aan de slag wilt. De organisatie neemt contact met je op om te kijken of jullie een match zijn, als ze jou treffen in de pool. Tip: voeg een profielfoto toe, dat vergroot je kans op een match! 

Uitgelichte vacatures

Taak · 2–4 uur · voor 5 aug 2026
Groesbeek
Fanfare Wilhelmina zoekt nieuwe bestuursleden
Een maal per maand bestuursvergadering en contactpersoon voor een of meer commissies. In overleg waar de voorkeur naar uitgaat.Geplaatst door Fanfare Wilhelmina
Structureel werk · 1–4 uur/week
Flexibele locatie
Vrijwilliger gezocht Forte Thuis, gezinsondersteuning. Binnen gemeente BergenDal
Forte Thuis geeft gezinsondersteuning aan ouders waarbij het opvoeden en runnen van een gezin om verschillende redenen niet vanzelf gaat. Geplaatst door Forte Welzijn
Structureel werk · 6–8 uur/week
Berg en Dal
Gastvrouw/-heer Inloop en ontmoeting Berg en Dal - Dorpshuis Kerstendal
Ben jij van nature gastvrij en weet jij makkelijk een huiselijke sfeer te creëren? Voel jij je betrokken met ouderen? Dan zijn wij op zoek naar jou! Geplaatst door Inloop en ontmoeting, Kalorama

Evenementenkalender

Meld je aan als vrijwilliger voor een kortdurend evenement. Of neem deel aan een workshop! De kalender toont de eerstvolgende activiteiten en workshops. Meer bekijken? Klik op 'Alle evenementen' of 'Alle workshops' onderin de kalender.

Laatste nieuws

Vrijwilliger in de spotlight: Tanja, vrijwilliger van Stichting Hulpdienst Nijmegen

Tijdens mijn werk als verzorgende zie ik veel mensen die vereenzamen. Oud of alleen hoef je daar overigens ...
Lees meer

vakantiesluiting

Vrijwilligerssteunpunt Heumen is vanwege de zomervakantie gesloten van 25 juli t/m 19 augustus.
Lees meer

FEEST - Kom 16 september naar het Lokaal Compliment!

Vrijdag 16 september 2022 vieren we weer het grootste vrijwilligersfeest van Nijmegen
Lees meer

Ik zoek vrijwilligerswerk

Ik zoek 1-op-1 hulp

Over ons

Wij zijn er als Vrijwilligerssteunpunt voor de gemeente Berg en Dal. Wil je meer weten over onze missie en visie, of wil je contact met ons opnemen? Lees dan vooral verder via de link hieronder!