Vrijwilligers Informatie Punt Beuningen

Welkom op onze nieuwe website!

Wat wil jij in 2021 voor vrijwilligerswerk doen?

Muurtje verven, boodschappen doen, wedstrijd fluiten? Of leuke buurtactiviteiten organiseren?

Voor langere tijd, kortdurend of eenmalig?


Op deze website staan honderden hulpvragen. Neem een kijkje!


Heb je een leuke vrijwilligersklus gezien? Reageer dan via de reactieknop bij de vacature.

Heb je al een account? Log dan in en maak een nieuw wachtwoord aan.


Momenteel is er geen Talentenbank; binnenkort is die weer beschikbaar.


Vrijwilligers Informatie Punt (VIP) is onderdeel van Stichting Perspectief. Het VIP is actief binnen het vrijwilligerswerk in de gemeente Beuningen (Weurt, Beuningen, Ewijk en Winssen).

Uitgelichte vacatures

Ik ben een vrijwilliger

Wil jij weten op welke manier jij een steentje bij kunt dragen als vrijwilliger? Vind jouw ideale vacature in ons aanbod! 


Lastig om uit zoveel vacatures de juiste te kiezen? Geen probleem! We helpen je graag ontdekken welk vrijwilligerswerk het beste bij je past.

Ik ben een organisatie

Maak je organisatie en vacatures zichtbaar! Organisaties en initiatieven kunnen gratis gebruikmaken van onze website.


Hoe? Heel gemakkelijk, maak een account aan en je kunt direct aan de slag.

Ook kun je je eigen evenementen, trainingen en workshops plaatsen en delen in onze kalender.

Ik heb hulp nodig

Ben jij op zoek naar iemand die tijd en hulp kan bieden? Voor jezelf, familie of vrienden? Dan kun je hier je hulpvraag stellen. Als het dan klikt, worden jullie maatjes!

Workshops

Ben jij vrijwilliger? Of woon je in de gemeente Beuningen en doe je elders vrijwilligerswerk? Dan kun je gratis meedoen aan onze workshops.

 VIP Beuningen organiseert regelmatig handige en interessante workshops en thema bijeenkomsten. Ook online!

Deze zijn bedoeld voor vrijwilligers en vrijwilligersorganisaties die zich verder willen verdiepen in onderwerpen die men binnen het vrijwilligerswerk tegenkomt.

Over ons

Wij zijn het Vrijwilligers Informatie Punt (VIP) in de gemeente Beuningen en zijn onderdeel van Perspectief, de welzijnsorganisatie in de gemeente Beuningen. Ons doel is te helpen bij het vinden van passend vrijwilligerswerk en organisaties te helpen bij het vinden van nieuwe vrijwilligers. We geven informatie en advies. Ook organiseren we workshops en bijeenkomsten voor vrijwilligers.

Nieuws

Het Oranje Fonds organiseert de grootste vrijwilligersactie van Nederland; NLdoetHet Oranje Fonds organiseert op 28 en 29 mei 2021 , samen met duizenden organisaties in het land, weer ...Lees meer
2-wekelijkse corona nieuwsbrief van PerspectiefPerspectief geeft 1x in de twee weken een corona nieuwsbrief uit. Hierin staan allerlei online activiteiten, ...Lees meer