Post | april 2021 | Nijmegen | 1 min lezen

Doe mee met de Nacht van de Vrijwilliger op 29 april 2021!

Op donderdag 29 april is het weer zo ver: de Nacht van de Vrijwilliger. Dit initiatief van NL Cares is in het leven geroepen om hoofd te bieden aan wereldwijde uitdagingen als de klimaatcrisis, dakloosheid, eenzaamheid en de vluchtelingencrisis. De Nacht van de Vrijwilliger is hét Social Impact Event om in actie te komen en mee te helpen! Tijdens de Nacht steek jij je handen uit de mouwen om kwetsbare Nijmegenaren een prachtige avond te bezorgen. Dit jaar in verband met de coronacrisis is dat natuurlijk wat anders dan normaal. Je kunt op twee manieren meedoen:  1. Doe mee met Heel NL Bakt: schrijf je in voor de bak-livestream met Elizabeth, de winnares van Heel Holland Bakt 2021 en verras iemand anders met een ovenheerlijk taartje.
  2. Ga zelf aan de slag en bedenk je eigen activiteit. Doe inspiratie op met de pop-up volunteering toolkit van NL Cares. En deel je actie, natuurlijk!


De avond sluiten we gezellig af met een online feestje: de Swingo!


Winactie

Ben je nog niet overtuigd? Deelnemers van de Nacht kunnen een weekendje weg winnen! Je maakt 25 keer kans op 2 overnachtingen in de hostels van Clinck.


Doe je ook mee? Samen werken we toe naar een sociale samenleving en een duurzamere wereld. Samen laten we zien hoe het óók kan.


Meer weten?

Alle informatie vind je natuurlijk op www.nlcares.nl

Deel blogpost
Gerelateerde blogposts
Join met Music Moves! | NijmegenMeld je aan voor het grootste impact muziekprogramma in Nederland!Lees meer
De collectieve vrijwilligersverzekering van de gemeente Nijmegen | NijmegenSchade of ongeval tijdens je vrijwilligerswerk? De gemeente Nijmegen heeft een collectieve ...Lees meer
Heel Holland Helpt - samen zorgen dat ouderen mee kunnen helpen | NijmegenIets betekenen voor een ander geeft een goed gevoel. Ook als je al wat ouder bent. Van helpen word je happy!Lees meer

Powered by Deed‌mob Tools ·
Nederlands (Dutch)