Post | januari 2023 | Heumen | 1 min lezen

Doe mee met NLdoet 2023 op 10 en 11 maart!

NLdoet jong geleerd is oud gedaan


Langzaam maar zeker tellen we af naar NLdoet 2023. Dit jaar wordt dat op vrijdag 10 en zaterdag 11 maart gehouden. Tijden mag je natuurlijk verder zelf bepalen. Heb jij je al aangemeld? Doe zoals Scouting en Heemtuin Malden, Woonvorm Pluryn en het Tweede Huis en Ons Huis in Nederasselt en zet nu je maatschappelijk project op de kaart. Kijk voor alle projecten op www.nldoet.nl/heumen.


Aanmelden voor 31 januari 2023

Heb jij een mooi maatschappelijk project waar je extra handjes kunt gebruiken? Meld het dan voor 31 januari 2023 nog aan op NLdoet.nl. Vrijwilligerssteunpunt Heumen gaat dan jouw project en oproep voor vrijwilligers op social media publiceren. En wie weet kom je ook nog voor subsidie van het Oranjefonds in aanmerking. Het is maximaal € 350,- en LET OP: op = op! Met dit geld kun je bijvoorbeeld klusmaterialen of plantjes aanschaffen. Of wat dacht je van de huur van ladders, graafmachines en hogedrukreinigers?


Aparte aanvraag voor bijdrage

Aanmelden van jouw project voor NLdoet betekent niet direct dat je een financiële bijdrage hebt aangevraagd, noch dat je ‘m krijgt. Op www.nldoet.nl/financiele-bijdrage staat precies hoe je de bijdrage kunt aanvragen én wat de voorwaarden zijn!


Vrijwilliger

Wil jij 10 of 11 maart je handen uit de mouwen steken voor een maatschappelijk project? Ook dan kun je al stappen ondernemen. Kijk op NLdoet op de lijst met deelnemende partijen en meld je aan. Heb je hulp nodig om een mooi Heumens project te kiezen of bij de aanmelding van jouw project. Neem dan contact met ons op. We helpen je graag, zodat we samen werken aan een mooier Heumen!


Deel blogpost
Gerelateerde blogposts

Maatjes bedankt!

| Heumen
Decemberactie 2021 – Maatjes zetten elkaar in het zonnetje
Lees meer
Actief in Heumen

Oproep activiteiten aanmelden voor boekje Max Vitaal!

| Heumen
In januari 2023 start de gemeente Heumen met ‘Max Vitaal’. Inwoners van 50 jaar en ouder kunnen dan ...
Lees meer