Post | januari 2023 | Nijmegen | 1 min lezen

Groene workshops voor initiatieven in provincie Gelderland

Wil je jouw buurttuin uitbreiden, een insectenhotel plaatsen of de natuurspeeltuin opknappen? Heb je zin om echt aan de slag te gaan met dit groene idee, maar heb je hiervoor nog helpende handen, materialen of geld nodig? Ben je enthousiast, maar weet je niet goed waar je moet beginnen? Voor je Buurt helpt je op weg! Door middel van twee workshops ga je samen aan de slag, ontvang je concrete tips en hoor je allerlei succesvoorbeelden van andere groene initiatieven.


Workshop 9 februari (19.00-21.00)

Tijdens de training 'Verhaal + Netwerk' vertelt Voor je Buurt je alles wat je moet weten om aan de slag te gaan met jouw groene idee. Vragen als; Hoe bereik je jouw netwerk? Welk verhaal vertel je om jouw netwerk te enthousiasmeren om in actie te komen? komen aan bod en je gaat samen aan de slag, krijgt concrete tips en hoort uiteraard ook over succesvoorbeelden van andere groene initiatieven die jou al zijn voorgegaan.


Workshop 16 februari (19.00 -21.00)

Wil je de buurtmoestuin uitbreiden, een buiten leslokaal realiseren of een fruitboomgaard opknappen? Heb je zin om echt aan de slag te gaan met jouw groene idee, maar weet je niet hoe je de financiën bij elkaar kunt verzamelen? Kom naar de gratis online training ‘Crowdfunding’. Daarin leer je meer over campagne voeren en de mogelijkheid om een bijdrage te krijgen van de Provincie Noord-Brabant, KIEM Utrecht en de Provincie Gelderland.


Opgeven voor beide workshops kan via het formulier van Voor je Buurt

Deel blogpost
Gerelateerde blogposts

Maximale vrijwilligersvergoeding omhoog in 2021

| Nijmegen
In 2021 mag je maximaal 1.800 euro belastingvrij ontvangen als vergoeding voor je vrijwilligerswerk.
Lees meer

Nationale Vrijwilligersprijzen 2021: 'nieuwe gezichten'

| Nijmegen
In 2021 zijn we op zoek naar initiatieven die erin slagen om nieuwe gezichten zich thuis te laten voelen.
Lees meer

Mensen maken Nijmegen mooier!

| Nijmegen
2021 is het Nationaal jaar Vrijwillige Inzet. Ook jouw hulp is hard nodig. Help je mee?
Lees meer