Post | mei 2022 | Nijmegen | 1 min lezen

Join Music Moves! De inschrijving is open!

Music Moves


De dansvloer is vrijheid, een plek om elkaar te ontdekken en omarmen. Maar een party is niet voor iedereen vanzelfsprekend. Ouderen, voormalig vluchtelingen, daklozen, jongeren met down en veel andere mensen worden gemist op de dansvloer. Dat kan anders!  

Wil jij impact maken en je talenten ontwikkelen? Schrijf je in voor ons gratis trainingsprogramma en organiseer jouw eigen Music Moves event. 


Music Moves traint muziekliefhebbers tot sociaal ondernemers in de muziekindustrie. Ontwikkel je talenten & organiseer jouw eigen muziek event voor mensen die daar niet vanzelfsprekend toegang tot hebben. Zoals beats produceren met dak-en thuisloze mensen, een rap schrijven met jongeren met een beperking of salsa dansen met eenzame ouderen. 


Nijmegen is een van de vijf steden in Nederland die het Music Moves programma aanbiedt. In ons 7-weekse trainingsprogramma stomen wij je klaar om je eigen sociale muziek-event te organiseren voor mensen waarvan jij vindt dat zij meer op de dansvloer gezien mogen worden.  

Professionals uit de sociale en culturele sector trainen en begeleiden jou de komende weken bij het organiseren van je eigen event. Jou en je team. Want het event opzetten doe je natuurlijk niet in je uppie, maar met z'n drie- of vieren in een team.  


Doornroosje, Open Source Radio, Nestfestival, Popronde en Driftfestival zijn o.a. betrokken partners in Nijmegen. Samen gaan we wat te geks neerzetten en zorgen we voor een hoop mooie en inclusieve muziek-events. 

 

Join the movement en meld je aan. Slechts 50 jongeren kunnen in Nijmegen deelnemen dit najaar, dus claim jouw spot! 

 

Wanneer: 30 augustust t/m 16 oktober 

Voor wie: muziekliefhebbers tussen de 18 & 30 jaar 

Deelname: gratis 

Inschrijven: www.music-moves.nlMaatschappelijke organisaties in Nijmegen opgelet:

Sta jij open voor een muziekevent op locatie? Of ken je mensen voor wie een gratis muziekevenement heel erg welkom zou zijn?

Informeer naar de mogelijkheden en neem contact op met Lianne Bongers, [email protected], 024 820 00 28


Deel blogpost
Gerelateerde blogposts

Heeft jouw organisatie een Gelderse Handen-account?

| Nijmegen
Ga mee op ontdekkingsreis langs alle mogelijkheden
Lees meer

Kom naar het Vrijwilligerscafé, op 7 juni in de Lindenberg

| Nijmegen
Welkom bij de interactieve workshop 'Compassievolle communicatie'
Lees meer

Nijmegen krijgt een 75+ vrijwilligerscentrale

| Nijmegen
Ouderen in Nijmegen die blij worden van helpen, kunnen vanaf deze maand terecht bij het project 75+ ...
Lees meer