Post | januari 2021 | Heumen | 1 min lezen

Met iets kleins aandacht geven aan wat echt belangrijk is

bedankt voor vrijwillige inzet

Vrijwillige inzet bedanken, hoe doe je dat? We willen graag stilstaan bij de kracht van vrijwillige inzet en het belang van deze inzet voor onze samenleving. Met iets kleins aandacht geven aan wat echt belangrijk is. In onze gemeente hebben we iemand die dit als geen ander kan: vrijwilliger en ondernemer Floor. Bekend van de raamtekeningen die ze in onze gemeente maakt en van haar bedrijf ‘Kadootje van Floor’.


De stijl van Floor

Floor heeft oog voor het kleine, het alledaagse, en weet dat prachtig vast te leggen door juist daarop haar aandacht te richten. Dit is goed te zien in haar tekeningen en foto’s van bloemen. Deze manier van werken wordt weerspiegeld door de filosofie achter haar onderneming. Ze vertelt daarover: ”Kadootje van Floor gaat over aandacht, over lief zijn, over kleine dingen, over stilstaan bij wat echt belangrijk is. Dus toen ik werd gevraagd om het ontwerp te maken voor deze bedankactie werd ik meteen enthousiast. De gedachte achter het bedankje sluit precies aan bij wat ik doe en wat ik wil uitdragen.”Voor wie?

Iedereen die zich vrijwillig inzet voor iemand anders willen we hier graag voor bedanken. Daarom ontwerpt Floor een mooi en uniek bedankje om te laten merken dat alle vrijwillige inzet ertoe doet. Denk aan vrijwilligers die actief zijn bij een vereniging, stichting of organisatie. Maar ook mensen die een maatje zijn van iemand. Of iemand die mensen in de buurt helpt bij kleine of grote hulpvragen. Dus: zet u zich op de een of andere manier vrijwillig in? Vraag het bedankje dan ook aan!


Aanvragen

Update: de aanvraagperiode is voorbij. Meer dan 600 mensen hebben het bedankje aangevraagd! Zij zullen rond 20 januari hun bedankje per brievenbuspost thuisgestuurd krijgen.

Deel blogpost
Gerelateerde blogposts

Ida Bouvrie krijgt bloemetje voor jarenlange inzet

| Heumen
Vrijwilligster ontvang bloemen voor jarenlange inzet
Lees meer

Zet in je agenda: op 25 september Burendag 2021!

| Heumen
Vraag nu een financiële bijdrage aan bij het Oranje Fonds
Lees meer