Post | juni 2021 | Nijmegen | 1 min lezen

Museumpark Orientalis op 9 juni open: vrijwilligers van harte welkom!

Museumpark Orientalis

Museumpark Orientalis - het oudste openluchtmuseum van Nederland – trapt op 9 juni meteen goed af met een programma voor jong en oud. En met de mooie zomermaanden in het vooruitzicht is er plek voor nieuwe vrijwilligers! Dus zoek jij nog een leuke job als vrijwilliger, in een prachtige omgeving en een gezellig team? Lees dan even door! Of bekijk meteen het volledige vacature-aanbod.

 

Een kleurrijke wereld

Het Museumpark vertelt over het ontstaan van jodendom, christendom en islam. Een boeiende thematiek, herkenbaar en nog steeds actueel. Achter de schermen wordt al maanden hard gewerkt aan het programma en aan de twee tentoonstellingen die dit seizoen te bewonderen zullen zijn.

 

Nieuwe vrijwilligers gezocht

Dankzij de inzet van vrijwilligers beleven de bezoekers een zorgeloze dag in het prachtige museumpark. Wil jij graag een steentje hieraan bijdragen? Word dan vrijwilliger! Er zijn tal van mogelijkheden. Orientalis zoekt suppoosten, evenementenmedewerkers, gastheren -en vrouwen, kassamedewerkers, figuranten en horecamedewerkers. En je werkt hier niet alleen, maar je werkt samen in een fijn team en wordt betrokken bij de organisatie, het park en het beleid.

 

Wil jij je talenten inzetten voor museumpark Orientalis? Meld je dan aan voor een van de vele vrijwilligersvacatures. Bekijk hier het overzicht van de vacatures.


Goede reis naar de Oriënt!

Deel blogpost
Gerelateerde blogposts
Vrijwilligerscafé LIVE! op 26 mei a.s. in de Wijkfabriek | NijmegenWees welkom om weer eens andere vrijwilligers te ontmoeten.Lees meer
Join Music Moves! | NijmegenMeld je aan voor het grootste impact muziekprogramma in Nederland!Lees meer
De collectieve vrijwilligersverzekering van de gemeente Nijmegen | NijmegenSchade of ongeval tijdens je vrijwilligerswerk? De gemeente Nijmegen heeft een collectieve ...Lees meer

Powered by Deed‌mob Tools ·
Nederlands (Dutch)