Post | juni 2021 | Nijmegen | 1 min lezen

Museumpark Orientalis zoekt vrijwilligers: van harte welkom!

Museumpark Orientalis

Museumpark Orientalis - het oudste openluchtmuseum van Nederland – trapte op 9 juni goed af met een programma voor jong en oud. En met de mooie zomermaanden in het vooruitzicht is er plek voor nieuwe vrijwilligers! Dus zoek jij nog een leuke job als vrijwilliger, in een prachtige omgeving en een gezellig team? Lees dan even door! Of bekijk meteen het volledige vacature-aanbod.

 

Een kleurrijke wereld

Het Museumpark vertelt over het ontstaan van jodendom, christendom en islam. Een boeiende thematiek, herkenbaar en nog steeds actueel. Achter de schermen wordt al maanden hard gewerkt aan het programma en aan de twee tentoonstellingen die dit seizoen te bewonderen zullen zijn.

 

Nieuwe vrijwilligers gezocht

Dankzij de inzet van vrijwilligers beleven de bezoekers een zorgeloze dag in het prachtige museumpark. Wil jij graag een steentje hieraan bijdragen? Word dan vrijwilliger! Er zijn tal van mogelijkheden. Orientalis zoekt suppoosten, evenementenmedewerkers, gastheren -en vrouwen, kassamedewerkers, figuranten en horecamedewerkers. En je werkt hier niet alleen, maar je werkt samen in een fijn team en wordt betrokken bij de organisatie, het park en het beleid.

 

Wil jij je talenten inzetten voor museumpark Orientalis? Meld je dan aan voor een van de vele vrijwilligersvacatures. Bekijk hier het overzicht van de vacatures.


Goede reis naar de Oriënt!

Deel blogpost
Gerelateerde blogposts

Welkom in het ONLINE Vrijwilligerscafé op maandag 22 november 2021!

| Nijmegen
Log in bij het online Vrijwilligerscafé op 22-11-2021
Lees meer

Kennisboostweek: de kennis voor de een is de inspiratie voor de ander

| Nijmegen
De Kennisboostweek is begonnen! Van maandag 1 november tot en met donderdag 4 november biedt het Platform ...
Lees meer

Armoede Experience’ – hoe het is om met schulden te leven

| Nijmegen
Arm zijn... wat betekent dat? In de Armoede Experience verplaats je je in het leven van een alleenstaande ...
Lees meer

Powered by Deed‌mob Tools ·