Post | mei 2021 | Heumen | 1 min lezen

NL Doet: deze Heumense clubs zoeken nog klussers

doe mee aan NL doet

Een beetje later dan gewoonlijk, vanwege de coronasituatie. Maar ook dit jaar organiseert het Oranje Fonds de grootste vrijwilligersactie van Nederland: NLdoet!

Samen met duizenden organisaties in het land zet NLdoet het vrijwilligerswerk in de spotlights. Iedereen is weer van harte uitgenodigd een dagje de handen uit de mouwen te steken!


Meedoen als vrijwilliger

Tijdens NLdoet ervaar je (weer) hoe leuk vrijwilligerswerk kan zijn. Meedoen is simpel. Zoek een leuke klus en meld je aan. In je eentje, of nog leuker met je sportclub, collega's of familie!


Aan de slag in Heumen

Ook in de gemeente Heumen zal hard gewerkt worden. Een aantal organisaties is al voorzien van voldoende aanmeldingen. Andere organisaties kunnen op zaterdag 29 mei nog wel wat hulp gebruiken. Kom jij de Scouting Malden of openbare basisschool de Tovercirkel helpen?

Bij de Tovercirkel gaan ze het schoolplein opknappen en hulp bij opruimen, snoeien en schilderen is van harte welkom. Bij de Scouts gaat er enthousiast geschilderd worden en er komen nieuwe binnendeuren. Bekijk deze Heumense Klussen op de site van NL Doet.Uiteraard is het belangrijk om veilig aan de slag te gaan en coronaregels te volgen. Lees hier meer over veilig meedoen aan NL Doet.

Deel blogpost
Gerelateerde blogposts

Zet in je agenda: op 25 september Burendag 2021!

| Heumen
Vraag nu een financiële bijdrage aan bij het Oranje Fonds
Lees meer

Is jouw organisatie klaar voor de WBTR?

| Heumen
Vrijwel alle verenigingen en stichtingen in Nederland moeten vanaf 1 juli 2021 voldoen aan de nieuwe WBTR ...
Lees meer

NLDoet uitgesteld naar 28 en 29 mei 2021

| Heumen
NLdoet is uitgesteld van maart naar 28 & 29 mei 2021 . Vanaf 16 november 2020 tot 23 april 2021 is ...
Lees meer