Post | februari 2021 | Nijmegen | 1 min lezen

NLdoet: dit jaar op 28 en 29 mei!

Een beetje later dan gewoonlijk, vanwege de coronasituatie. Maar ook dit jaar organiseert het Oranje Fonds de grootste vrijwilligersactie van Nederland: NLdoet!

Samen met duizenden organisaties in het land zet NLdoet het vrijwilligerswerk in de spotlights. Iedereen is weer van harte uitgenodigd een dagje de handen uit de mouwen te steken!


Meedoen als vrijwilliger

Tijdens NLdoet ervaar je (weer) hoe leuk vrijwilligerswerk kan zijn. Meedoen is simpel. Zoek hier een leuke klus en meld je aan. In je eentje, of nog leuker met je sportclub, collega's of familie!


Een klus aanmelden

Voor organisaties is NLdoet een mooie kans om nieuwe vrijwilligers aan te trekken, en natuurlijk om klussen geklaard te krijgen!

Moet het buurtcentrum nodig worden opgeknapt? Is de locatie van de Voedselbank aan een sopje toe? Wil je een verwendagje voor alle ouderen in het verzorgingshuis? Of heb je een andere leuke klus? Meld je klus dan hier aan.

Deel blogpost
Gerelateerde blogposts
VWC en Sterker slaan de handen in elkaar | NijmegenSamen nóg Sterker voor vrijwilligers! De VWC en Sterker sociaal werk zijn intensiever gaan samenwerken ...Lees meer
Vrijwilligerscafé: vrijdag 26 februari | NijmegenVrijdag 26 februari a.s. is iedereen weer van harte welkom in het Vrijwilligerscafé. Hoe ervaar jij het om ...Lees meer
IBO: Vrijwilligerswerk in het buitenland | NijmegenReizen naar het buitenland. De coronacrisis heeft daar een aardig stokje voor gestoken. Maar we zijn hoopvol ...Lees meer