Post | mei 2021 | Nijmegen | 1 min lezen

NLdoet: dit jaar op 28 en 29 mei!

Een beetje later dan gewoonlijk, vanwege de coronasituatie. Maar ook dit jaar organiseert het Oranje Fonds de grootste vrijwilligersactie van Nederland: NLdoet!

Samen met duizenden organisaties in het land zet NLdoet het vrijwilligerswerk in de spotlights. Iedereen is weer van harte uitgenodigd een dagje de handen uit de mouwen te steken!


Meedoen als vrijwilliger

Tijdens NLdoet ervaar je (weer) hoe leuk vrijwilligerswerk kan zijn. Meedoen is simpel. Zoek hier een leuke klus en meld je aan. In je eentje, of nog leuker met je sportclub, collega's of familie!

Je kunt zoeken op postcode, plaats, gemeente of organisatienaam. Zo krijg je een compleet overzicht van alle klussen en activiteiten bij jou in de buurt. Vervolgens meld je je bij de organisatie aan. Je ontvangt daarna automatisch een mail bij welke klus en organisatie je je hebt aangemeld. Verder contact loopt dan direct tussen de vrijwilligers en de klusorganisaties en niet via het Oranje Fonds. De klusaanbieders kijken uit naar jouw komst!


Een klus aanmelden

Voor organisaties is NLdoet een mooie kans om nieuwe vrijwilligers aan te trekken, en natuurlijk om klussen geklaard te krijgen!

Moet het buurtcentrum nodig worden opgeknapt? Is de locatie van de Voedselbank aan een sopje toe? Wil je een verwendagje voor alle ouderen in het verzorgingshuis? Of heb je een andere leuke klus? Meld je klus dan hier aan.

Deel blogpost
Gerelateerde blogposts

Noodopvang Heumensoord

| Nijmegen
Er is behoefte aan helpende handen!
Lees meer

Nieuw: de vrijwilligerspool

| Nijmegen
Lees hier wat de Vrijwilligerspool is en hoe je deze kunt gebruiken als vrijwilliger én als organisatie.
Lees meer

Powered by Deed‌mob Tools ·
Nederlands (Dutch)