Post | mei 2021 | Overbetuwe | 1 min lezen

Turntrain(st-)er gevraagd voor dames-selectie Elistha

Turntrainer gevraagd


Turn trainer/trainster gezocht voor onze dames selectie 5e divisie

Aanmelden


Elst, Gelderland, Nederland

Train(st)er selectie turen: ALO, CIOS, KNGU licentie minimaal niveau 3 of bereid deze te halen Ervaring als turntrain(st)er is een must.

G.V. Elistha is opzoek naar een trainer/trainster in het bezit van niveau-3 licentie voor dames turnselectie 5e divisie onderbouw. Interesse? Neem dan contact met ons op!


GV Elistha telt momenteel iets meer dan 550 leden is actief in een groot aantal verschillende disciplines van de gym/turnsport, zowel op recreatief niveau vanaf ouder/peutergroepen tot volwassen turnen, als in wedstrijdverband op regionaal en nationaal niveau. Verder zijn er o.a. actief op het gebied van freerunnen en groepsspringen.


Ben jij enthousiast, sociaal, communicatief vaardig. Een echte teamplayer? Neem dan contact met ons op.


Train(st)er selectie turen: ALO, CIOS, KNGU licentie minimaal niveau 3 of bereid deze te halen Ervaring als turntrain(st)er is een must.


Donderdag avond van 18.30 tot 10.30 uur.

Zaterdag van 13.30 tot 15.30 uur.

Op termijn is uitbreiding in de verschillende turnselecties en lestijden mogelijk.


GV Elistha biedt haar train(st)ers reële vergoedingen op basis van leeftijd, opleidingsniveau en ervaring. Bij interesse of vragen neem contact met ons.

Deel blogpost
Gerelateerde blogposts
Werken met dieren, meerdere vacatures bij Landerij De Park | OverbetuweVind jij het leuk om in team verband te zorgen voor dieren? Dan zijn er leuke vacatures bij Landerij De Park ...Lees meer
Mooie fiets- en wandelroutes | OverbetuweOok in Overbetuwe wordt er meer en meer gewandeld en gefietst in vrije tijd. Iedereen wil actief en fit ...Lees meer
NLDoet klussen op 28 en 29 mei 2021 zoeken nog vrijwilligers | OverbetuweNLdoet is uitgesteld van maart naar 28 & 29 mei 2021 . Voor die dagen zijn er 13 klussen aangemeld in ...Lees meer

Powered by Deed‌mob Tools ·
Nederlands (Dutch)