Vrijwilligerscentrale Duiven en Westervoort

Vrijwilligerswerk is er in alle soorten en maten. Werk dat je elke week doet, of maar één keer. Of werk dat je alleen doet of met een groep. Neem een kijkje in onze vacaturebank en op onze pagina. Er zit vast iets bij dat bij jou past!

Vrijwilligersfeest 2022

Aanmelden en nomineren gestart!

Het vrijwilligersfeest van 2022 valt dit jaar op donderdag 10 maart 2022. Het leukste feest in de gemeente. Alle vrijwilligers wonend in de gemeente Duiven zijn welkom voor een hapje, drankje, een act en natuurlijk het uitreiken van de vrijwilligersprijzen.


Voor alle praktische informatie, het aanmelden of nomineren van vrijwilligers:

Contact

Contact en/of een afspraak maken met een bemiddelingsmedewerker?

Vind u het prettig als een van onze bemiddelingsmedewerkers met u mee kijkt met het zoeken naar leuk vrijwilligerswerk?

Of komt u er als organisatie niet uit met de website?


Voor een afspraak, meer informatie of vragen kunt u altijd met ons contact opnemen via 0316-250700 (algemeen nummer Mikado Welzijn, maandag en woensdagochtend) of via [email protected]

Cursussen

Wij stimuleren vrijwilligers, vrijwilligersorganisaties en bedrijven om kennis en ervaring te delen. Dit het liefst in kort en bondige sessies van max 60 minuten. Wij hebben ons hierin laten inspireren door de TED-x bijeenkomsten.

Wilt u scholing aanbieden? Of wilt u meer leren over een bepaald onderwerp? Klik dan verder.

Over ons

Wij zijn er als Vrijwilligerscentrale voor de gemeente Duiven en Westervoort. Wil je meer weten over onze missie en visie, of wil je contact met ons opnemen? Lees dan vooral verder via de link hieronder!


Powered by Deed‌mob Tools ·
Nederlands (Dutch)