Voor organisaties

Voor Organisaties

Werf de juiste vrijwilligers!

Ben je voor jouw organisatie op zoek naar vrijwilligers? Met je nieuwe organisatiepagina creëer je het uithangbord voor de gewenste vrijwilligers.


Werf vrijwilligers voor eenmalige klussen of voor een langere periode. Met je organisatiepagina breng je jouw organisatie goed in beeld voor de inwoners van de gemeentes Duiven en Westervoort.


Op deze pagina kan je een eigen organisatiepagina aanmaken, een vacature plaatsen en meer informatie vinden over wat jij kan doen als organisatie om te verbindenmet vrijwilligers

Organisatiepagina creëren

Meld uw organisatie aan

Is uw organisatie op zoek naar vrijwilligers en wilt u zich aansluiten bij Mikado? Klik dan op onderstaande knop om een organisatiepagina aan te maken!

Vacature aanmaken

Maak een vacature aan

Heeft u al een organisatie aangemaakt op de site? Klik dan op onderstaande knop om een vacature aan te maken

Liemerse Uitdaging

Als organisatie, vereniging of wijkraad kunt u de hulp inschakelen van de Liemerse Uitdaging.

Bent u als organisatie dus op zoek naar ondersteuning van andere organisaties of bedrijven? Zij kunnen uw hulpvraag in de matchgroep bespreken en kijken welke partijen de hulpvraag mogelijk kunnen beantwoorden. 

Liemerse Uitdaging
Activerend werk

Activerend werk

Wanneer het leven een onverwachte wending neemt en het vervolgens niet mogelijk is om op eigen kracht een nieuwe daginvulling te vinden of te creëren, kunnen mensen zich aanmelden voor “Activerend Werk” van de gemeente Duiven. Wij vragen om uw betrokkenheid om werkplekken te creëren voor mensen die meedoen aan dit traject. Meer informatie vindt u via onderstaande knop.

Kennisbank organisaties

Gelderse Handen heeft een kennisbank voor organisaties samengesteld, waarin al je vragen worden beantwoord. Om meer te zien van de kennisbank, klik dan op onderstaande knop.

Kennisbank organisaties