Voor vrijwilligers

Om op de klussen in de vacaturebank te kunnen reageren, heb je een account nodig. Zo kunnen organisaties contact met jou opnemen als je reageert op een vrijwilligersvacature. Ook kun je met je account jouw favoriete klussen opslaan, een zoekprofiel aanmaken en overzichtelijk zien op welke klussen je hebt gereageerd. 


De vacaturebank heeft handige filters. Kies bij ‘Categorie’ of 'Activiteit' de activiteit die jij graag doet. Word je blij van ouderen of vind je het zo fijn om iemand met een beperking een mooie dag te bezorgen? Zoek dan op de doelgroep die jou ligt. Je kan ook filters met elkaar combineren. Bekijk de leukste lokale vacatures via onderstaande link.


Kom je er niet uit of wil je je breder oriënteren op de mogelijkheden van vrijwilligerswerk? Neem dan vooral contact op met ons bemiddelingsteam via [email protected] of 0316 250 700.

Informatie en hulp

Hulp richting (vrijwilligers)werk

Heb je meer hulp nodig bij het vinden van een daginvulling, bijvoorbeeld via werk of vrijwilligerswerk, dan kun je je ook aanmelden voor “Activerend Werk” van de gemeente Duiven. Gedurende een periode van 3 maanden wordt je ondersteund naar het leven waar je naartoe wilt bouwen.

Vrijwilligerscertificaten

Vind je het belangrijk om extra waardering te voelen voor het gedane vrijwilligerswerk? Of ben je juist van plan om betaald werk op te pakken en wil je bewijs van jouw ontwikkeling en inzet tijdens vrijwilligerswerk?


Voor dat en andere redenen is er de mogelijkheid om een Europass certificaat aan te vragen. Een mooi vormgegeven, persoonsgebonden document dat in heel Europa gebruikt wordt. Klik hieronder voor meer informatie.


NLdoet

Elk jaar wordt er een NLdoet weekend georganiseerd. Dit jaar op vrijdag 28 en zaterdag 29 mei. Diverse organisaties, verenigingen en wijkraden bij u in de buurt organiseren diverse eenmalige klussen tijdens deze 2 dagen. Iedereen die op deze dagen een steentje bij wilt dragen, en nóg gezelliger als je ook een vriend(in) meeneemt, is van harte welkom.


Klik hieronder voor meer informatie. Voor de meest actuele lijst van NLdoet klussen in deze regio kijk op www.nldoet.nl