Voor vrijwilligers

Op deze pagina vind je meer informatie voor vrijwilligers. Bekijk de leukste lokale vacatures via onderstaande link.


Kom je er niet uit of wil je je breder oriënteren op de mogelijkheden van vrijwilligerswerk? Neem dan vooral contact op met ons bemiddelingsteam via [email protected] of 0316 250 700.


Vrijwilligersfeest Duiven 2022

Wil je je aanmelden voor het vrijwilligersfeest? Of wil je de voor jou meest inspirerende vrijwilliger(s) voordragen voor een prijs?


Ga dan snel naar de pagina met onderstaande link:

Informatie en hulp

Hulp richting (vrijwilligers)werk

Heb je meer hulp nodig bij het vinden van een daginvulling, bijvoorbeeld via werk of vrijwilligerswerk, dan kun je je ook aanmelden voor “Activerend Werk” van de gemeente Duiven. Gedurende een periode van 3 maanden wordt je ondersteund naar het leven waar je naartoe wilt bouwen.

Vrijwilligerscertificaten

Vind je het belangrijk om extra waardering te voelen voor het gedane vrijwilligerswerk? Of ben je juist van plan om betaald werk op te pakken en wil je bewijs van jouw ontwikkeling en inzet tijdens vrijwilligerswerk?


Voor dat en andere redenen is er de mogelijkheid om een Europass certificaat aan te vragen. Een mooi vormgegeven, persoonsgebonden document dat in heel Europa gebruikt wordt. Klik hieronder voor meer informatie.


NLdoet

Elk jaar wordt er een NLdoet weekend georganiseerd. Dit jaar op vrijdag 28 en zaterdag 29 mei. Diverse organisaties, verenigingen en wijkraden bij u in de buurt organiseren diverse eenmalige klussen tijdens deze 2 dagen. Iedereen die op deze dagen een steentje bij wilt dragen, en nóg gezelliger als je ook een vriend(in) meeneemt, is van harte welkom.


Klik hieronder voor meer informatie. Voor de meest actuele lijst van NLdoet klussen in deze regio kijk op www.nldoet.nl