Vrijwilligerssteunpunt Heumen

Het vrijwilligerssteunpunt ondersteunt het vrijwilligerswerk in de gemeente Heumen (Heumen, Malden, Overasselt en Nederasselt). We helpen vrijwilligers en vrijwilligersorganisaties om elkaar te vinden. En we geven informatie en advies.

Heumense organisaties

Met meer dan 200 clubs, verenigingen en stichtingen is er in de gemeente Heumen voor iedereen wel iets te doen. Als lid, bezoeker of vrijwilliger. Vind hier de organisatie die bij je past!

Informatiepunt

Ik zoek vrijwilligerswerk

Ik zoek vrijwilligers

Ik wil meer info over Maatjes

Ik heb hulp nodig

Talentenscan

Wil jij iets organiseren of juist 1 op 1 iemand helpen? Werk je graag met kinderen of met ouderen? Wil jij jouw talenten kwijt in vrijwilligerswerk, maar weet je niet hoe? Kortom, twijfel je over welk vrijwilligerswerk bij jou past? Maak de Talentenscan en ontdek waar jij thuishoort!


Beantwoord een aantal vragen en ontdek welk type jij bent en welke vacatures bij jou passen!

Vrijwilligerspool

Kun je nog geen geschikte vacature vinden? Heb je een speciale wens voor het soort vrijwilligerswerk dat je wilt doen? Of wil je dat organisaties jou sneller kunnen vinden? Meld je dan aan bij de vrijwilligerspool!


Vermeld je interesses, je vaardigheden en in welke regio je aan de slag wilt. De organisatie neemt contact met je op om te kijken of jullie een match zijn, als ze jou treffen in de pool. Tip: voeg een profielfoto toe, dat vergroot je kans op een match! 

Uitgelichte vacatures

Structureel werk · Flexibele uren
Overasselt
Communicatiemedewerker
Ter versterking van ons communicatieteam zoeken wij naar een vrijwilliger die zich wil inzetten als communicatiemedewerker voor de Buurderij. Geplaatst door Buurderij De Lage Hof
Taak · 2–4 uur
Malden
Activiteitenmaatje gezocht voor 36-jarige man
Door jouw inzet als activiteitenmaatje zorg je voor sociale contactmomenten buiten de woonvorm en help je eenzaamheid tegen te gaan! Geplaatst door Pluryn
Structureel werk · Flexibele uren
Malden
Senioren dame in de wijk ondersteunen
Wij zoeken twee vrijwilligers die twee dames in de gemeente Malden willen ontmoeten. Samen een spelletje doen, kletsen alles is welkom! Geplaatst door Malderburch Centrum voor Welzijn Wonen en Zorg

Evenementenkalender

Meld je aan als vrijwilliger voor een kortdurend evenement. Of neem deel aan een workshop! De kalender toont de eerstvolgende activiteiten en workshops. Meer bekijken? Klik op 'Alle evenementen' of 'Alle workshops' onderin de kalender.

 1. Workshops
 2. Jun29
  Workshop · woensdag om 10:00Dru YogaZelfregiecentrum Nijmegen
 3. Jun29
  Workshop · woensdag om 14:00Workshop Gelderse HandenGelderse Handen
 4. Jun30
 5. Jul6
  Workshop · woensdag om 10:00Dru YogaZelfregiecentrum Nijmegen
 6. Jul7
 7. Alle workshops

Laatste nieuws

NLDoet op 11 en 12 maart

NLDoet: zoek een leuke klus in Heumen!
Lees meer

Maatjes bedankt!

Heumense maatjes ontvingen cadeaubon om elkaar in het zonnetje te zetten.
Lees meer

Maatjes bedankt!

Decemberactie 2021 – Maatjes zetten elkaar in het zonnetje
Lees meer

Initiatieven in de gemeente Heumen

Ook in 2020 waren er weer veel vrijwilligers actief voor iemand anders. Zo ontstonden nieuwe initiatieven, goede ideeën en lichtpuntjes in moeilijke tijden. We hebben er een aantal verzameld in een mooie film.

Vind Heumense vrijwilligersorganisaties

Met meer dan 200 clubs, verenigingen en stichtingen is er in de gemeente Heumen voor iedereen wel iets te doen. Als lid, bezoeker of vrijwilliger. Vind hier de organisatie die bij je past!

Scholingsubsidie Heumen

Met deze subsidie wil de gemeente verenigingen in de gemeente Heumen financieel ondersteunen in de scholing van deskundige vrijwilligers.


De subsidie kan voor u een extraatje zijn als u vrijwilligers (meer) initiatieven wilt laten nemen. U kunt denken aan het volgen van een workshop, een EHBO scholing of een training bestuurswerk.

Topic Actief

Wil je gaan sporten, zoek je hulp of wil je weten waar je met je tweedehands spullen heen kan? Dit en nog veel meer vind je in Topic Actief. In deze gids staan ruim 200 clubs, verenigingen en organisaties die actief zijn in de gemeente Heumen.


Topic Actief is er voor iedereen die actief is of wil zijn in de gemeente Heumen!

Wie we zijn

Wij zijn er als Vrijwilligerssteunpunt voor de gemeente Heumen. Wil je meer weten over onze missie en visie, of wil je contact met ons opnemen? Lees dan vooral verder via de link hieronder!

Organisaties bij jou in de buurt