Vrijwilligerssteunpunt Heumen

Het Vrijwilligerssteunpunt ondersteunt het vrijwilligerswerk in de gemeente Heumen (Heumen, Malden, Overasselt en Nederasselt). We helpen vrijwilligers en vrijwilligersorganisaties om elkaar te vinden. En we geven informatie en advies.

Uitgelichte vacatures

0–2 uur/week
Malden
Educatiebegeleider
Als educatiebegeleider help je mee om basisschoolkinderen verwonderd te raken door de natuur. In het voor- en najaar help je kinderen tijdens natuurlessen.Geplaatst door Heemtuin Malden
1–2 uur/week
Malden
Vrijwilliger bezoekwerk Zonnebloem
Bezoeken afleggen aan, zieken, gehandicapten en ouderen. Ondersteuning bij de verschillende activiteiten met de gasten, zoals voorjaarsmiddag, dagtocht, kerstmiGeplaatst door De Zonnebloemvereniging afd. Malden- Heumen

Informatiepunt

Ik zoek vrijwilligerswerk

Ik zoek vrijwilligers

Ik wil meer info over Maatjes

Ik heb hulp nodig

Initiatieven in de gemeente Heumen

Ook in 2020 waren er weer veel vrijwilligers actief voor iemand anders. Zo ontstonden nieuwe initiatieven, goede ideeën en lichtpuntjes in moeilijke tijden. We hebben er een aantal verzameld in een mooie film.

Laatste nieuws

Nieuw: de vrijwilligerspool

Lees hier wat de Vrijwilligerspool is en hoe je deze kunt gebruiken als vrijwilliger én als organisatie.
Lees meer

vakantiesluiting

Vrijwilligerssteunpunt Heumen is vanwege de zomervakantie gesloten van 27 juli t/m 19 augustus.
Lees meer

Ida Bouvrie krijgt bloemetje voor jarenlange inzet

Vrijwilligster ontvang bloemen voor jarenlange inzet
Lees meer

Scholingsubsidie Heumen

Met deze subsidie wil de gemeente verenigingen in de gemeente Heumen financieel ondersteunen in de scholing van deskundige vrijwilligers.


De subsidie kan voor u een extraatje zijn als u vrijwilligers (meer) initiatieven wilt laten nemen. U kunt denken aan het volgen van een workshop, een EHBO scholing of een training bestuurswerk.

Topic Actief

Wil je gaan sporten, zoek je hulp of wil je weten waar je met je tweedehands spullen heen kan? Dit en nog veel meer vind je in Topic Actief. In deze gids staan ruim 200 clubs, verenigingen en organisaties die actief zijn in de gemeente Heumen.


Topic Actief is er voor iedereen die actief is of wil zijn in de gemeente Heumen!

Wie we zijn

Wij zijn er als Vrijwilligerssteunpunt voor de gemeente Heumen. Wil je meer weten over onze missie en visie, of wil je contact met ons opnemen? Lees dan vooral verder via de link hieronder!

Organisaties bij jou in de buurt

Vind Heumense vrijwilligersorganisaties

Met meer dan 200 clubs, verenigingen en stichtingen is er in de gemeente Heumen voor iedereen wel iets te doen. Als lid, bezoeker of vrijwilliger. Vind hier de organisatie die bij je past!


Powered by Deed‌mob Tools ·
Nederlands (Dutch)