Vrijwilligerssteunpunt Heumen

Het Vrijwilligerssteunpunt ondersteunt het vrijwilligerswerk in de gemeente Heumen (Heumen, Malden, Overasselt en Nederasselt). We helpen vrijwilligers en vrijwilligersorganisaties om elkaar te vinden. En we geven informatie en advies.

Uitgelichte vacatures

1–2 uur/week
Malden
Vrijwilliger bezoekwerk ZonnebloemBezoeken afleggen aan, zieken, gehandicapten en ouderen. Ondersteuning bij de verschillende activiteiten met de gasten, zoals voorjaarsmiddag, dagtocht, kerstmiGeplaatst door De Zonnebloemvereniging afd. Malden- Heumen
1 uur/week
Overasselt
Laat weten hoe jij kan helpen!Wil jij ook helpen om mensen met een hartstilstand een hogere overlevingskans te geven?Geplaatst door Stichting Hulp bij Hartstilstand Gemeente Heumen

Informatiepunt

Ik zoek vrijwilligerswerk
Ik zoek vrijwilligers
Ik wil meer info over Maatjes
Ik heb hulp nodig

Initiatieven in de gemeente Heumen

Ook in 2020 waren er weer veel vrijwilligers actief voor iemand anders. Zo ontstonden nieuwe initiatieven, goede ideeën en lichtpuntjes in moeilijke tijden. We hebben er een aantal verzameld in een mooie film.

Laatste nieuws

Is jouw organisatie klaar voor de WBTR?Vrijwel alle verenigingen en stichtingen in Nederland moeten vanaf 1 juli 2021 voldoen aan de nieuwe WBTR ...Lees meer
NLDoet uitgesteld naar 28 en 29 mei 2021NLdoet is uitgesteld van maart naar 28 & 29 mei 2021 . Vanaf 16 november 2020 tot 23 april 2021 is ...Lees meer
Scholingsubsidie Heumen

Met deze subsidie wil de gemeente verenigingen in de gemeente Heumen financieel ondersteunen in de scholing van deskundige vrijwilligers.


De subsidie kan voor u een extraatje zijn als u vrijwilligers (meer) initiatieven wilt laten nemen. U kunt denken aan het volgen van een workshop, een EHBO scholing of een training bestuurswerk.

Topic Actief

Wil je gaan sporten, zoek je hulp of wil je weten waar je met je tweedehands spullen heen kan? Dit en nog veel meer vind je in Topic Actief. In deze gids staan ruim 200 clubs, verenigingen en organisaties die actief zijn in de gemeente Heumen.


Topic Actief is er voor iedereen die actief is of wil zijn in de gemeente Heumen!

Wie we zijn

Wij zijn er als Vrijwilligerssteunpunt voor de gemeente Heumen. Wil je meer weten over onze missie en visie, of wil je contact met ons opnemen? Lees dan vooral verder via de link hieronder!

Organisaties bij jou in de buurt

Vind Heumense vrijwilligersorganisaties

Met meer dan 200 clubs, verenigingen en stichtingen is er in de gemeente Heumen voor iedereen wel iets te doen. Als lid, bezoeker of vrijwilliger. Vind hier de organisatie die bij je past!


Powered by Deed‌mob Tools ·
Nederlands (Dutch)