Maatjes Heumen

Via Maatjes Heumen kom je in contact met een van de organisaties die met maatjes werken. Zij verzorgen vervolgens de koppeling met iemand die bij je past. De organisatie zorgt ook voor begeleiding en ze kijken met jou of er een goede klik is. Voor beide partijen moet het goed voelen. Als dat niet zo is dan wordt er gekeken of iemand anders beter bij je past. 


Maatjes zijn er in alle soorten. Er zijn maatjes die langskomen. Maatjes die helpen of advies geven. Maatjes die anderen laten lachen. Of maatjes die meegaan naar moeilijke dingen. Er zijn wandelmaatjes, leesmaatjes, boodschappenmaatjes, schuldhulpmaatjes, huiswerkmaatjes, sportmaatjes. En nog veel meer maatjes. Dus als je iets wil doen voor een ander, kun je maatje worden.


De organisatie naar keuze gaat voor jou op zoek naar iemand op maat. Zodra er een match is, ontmoet je deze persoon onder toezicht van een deskundig begeleider. Als het dan klikt, worden jullie maatjes!

Maatje zijn levert meer op dan je denkt!Ze hebben het leuk met elkaar. Dat zie je. Kiki Scheper woont in Malden. Toen ze vijf maanden oud was kreeg ze ...Lees meer
“Maatje? Het gee­ft je een glimlach aan het einde van dag!” 'Het begeleiden en coachen geeft mij enorm veel positieve energie'Lees meer
Maatje Ricky vertelt: "Breng eens een zonnetje"Deze maatjes hebben elkaar helemaal gevondenLees meer
Ik wil maatje worden

Leuk! Vul onderstaand in en we nemen binnen 2 weken contact met je op. Ook voor vragen kun je het formulier gebruiken. 

Ik zoek een maatje

Ben jij op zoek naar iemand die tijd en aandacht voor je heeft? Lees dan via onderstaande knop verder.

Maatjesprojecten

contactformulier

Bekijk de pagina met lokale en regionale maatjesprojecten. Bij interesse kun je contact opnemen met een organisatie. 


Powered by Deed‌mob Tools ·
Nederlands (Dutch)