Trainingen en cursussen

Hoe werkt het?

Ieder van ons heeft specifieke passies, kennis en vaardigheden. Een rijkdom als we dit met elkaar delen. Wij gaan uit van het volgende principe:


"Kennis is macht, kennis delen is kracht"


Wij stimuleren vrijwilligers, vrijwilligersorganisaties en bedrijven om kennis en ervaring te delen. Dit het liefst in kort en bondige sessies van max 60 minuten. Wij hebben ons hierin laten inspireren door de TED-x bijeenkomsten. Deze populaire themabijeenkomsten over verschillende onderwerpen zijn op Youtube terug te vinden.

Overzicht scholingsoverzicht in de liemers

Mikado (Duiven en Westervoort) en Caleidoz (Zevenaar) werken nauw samen om u een zo volledig mogelijke overzicht te bieden van scholingsbijeenkomsten. Samen met een aantal netwerkpartners en bedrijven zorgen wij voor:

  • een up to date website;
  • structurele PR rondom scholingsbijeenkomsten in de Liemers;
  • het in het collectief blijven verzamelen en uitzetten van scholingsbijeenkomsten in het netwerk;
  • bijeenkomsten die digitaal terug te kijken zijn.


Daarnaast proberen wij door het werven van nieuwe scholingspartners om korte, krachtige scholingsbijeenkomsten te organiseren. Dit met oog op drukke agenda's.


Deze bijeenkomsten vallen onder de noemer 'X-talk'. Meer informatie over dit concept kan u hier vinden.


Voor een volledig overzicht en programma gemist zie www.x-talk.nl 

Trainingen op Gelderse Handen

2–4 uur/week
Nijmegen
Steward N.E.C.Ondersteunen van de veiligheidsorganisatie van N.E.C. bij thuiswedstrijden in het Goffertstadion. Thuiswedstrijden worden om de week gespeeld.Geplaatst door N.E.C. Nijmegen
8–10 uur/week
Nijmegen
Vacature vrijwillige coördinator Thuisadministratie (TA) (m/v)Onze afdeling zoekt een vrijwillige Coördinator Thuisadministratie (TA) ter versterking van het huidige team.Geplaatst door Humanitas Nijmegen

Aanmelden als scholingspartner

Zet u ook in voor De Liemers en deel uw kennis en vaardigheden! Wilt u nou trainer worden, workshops organiseren, of cursussen leiden? Meld u dan aan via het de onderstaande knop.


Powered by Deed‌mob Tools ·
Nederlands (Dutch)