Mensen maken Nederland

Mensen maken Nijmegen mooier!

'Mensen maken Nederland' viert een jaar lang de vrijwillige inzet voor een ander. We zetten ons samen in om meer mensen kennis te laten maken met vrijwillige inzet. Zo ervaren nóg meer mensen hoe leuk het is om vrijwilligerswerk te doen. Vier jij het Nationaal Jaar Vrijwillige Inzet 2021 met ons mee? Want Mensen maken Nederland.


De Vrijwilligerscentrale Nijmegen doet ook mee met Mensen maken Nederland. Graag vieren wij samen met alle Nijmeegse vrijwilligers het Nationaal Jaar Vrijwilliger Inzet 2021.


Bekijk voor meer informatie de website van 'Mensen maken Nederland'.

Bekijk de leukste vacatures

Jul31
Nieuw
Evenement · 31 jul, 09:00 - 17:00
Dieren
Verhuizers gezocht
Inwoner van Dieren zoekt een paar vrijwilligers om te helpen met verhuizenGeplaatst door Incluzio Rheden
16–40 uur/week · 23 aug – 15 jul
Nijmegen
Projectmedewerker Vertaler (WO/HBO)
Geplaatst door Cross Your Borders
KalenderIn het Nationaal Jaar Vrijwillige Inzet 2021 organiseert de NOV zowel landelijk, maar vooral ook in het hele land activiteiten die bijdragen aan het betrekken van meer en nieuwe mensen bij vrijwillige inzet. Hier staan al deze activiteiten op een rij. Wat gaan jullie doen?
VacaturesJuist in deze tijd geven veel mensen aan dat zij willen helpen om een ander te steunen. En ook in de tijd die gaat komen kan het vrijwilligerswerk bijdragen aan de (nieuwe) vragen die in onze samenleving leven. Er is meer vraag en behoefte aan vrijwilligers. Kortom: ‘er voor elkaar zijn’. Kijk daarom wat Gelderse Handen te bieden heeft voor jou!
Leren en InspirerenHet is belangrijk om bij te blijven: om te sparren en te leren van en met andere organisaties. Wij organiseren themabijeenkomsten en cursussen voor organisaties om hun deskundigheid over vrijwilligerswerk up to date te houden.

Powered by Deed‌mob Tools ·
Nederlands (Dutch)