Mensen maken Nederland

Mensen maken Nijmegen mooier!

'Mensen maken Nederland' viert een jaar lang de vrijwillige inzet voor een ander. We zetten ons samen in om meer mensen kennis te laten maken met vrijwillige inzet. Zo ervaren nóg meer mensen hoe leuk het is om vrijwilligerswerk te doen. Vier jij het Nationaal Jaar Vrijwillige Inzet 2021 met ons mee? Want Mensen maken Nederland.


De Vrijwilligerscentrale Nijmegen doet ook mee met Mensen maken Nederland. Graag vieren wij samen met alle Nijmeegse vrijwilligers het Nationaal Jaar Vrijwilliger Inzet 2021.


Bekijk voor meer informatie de website van 'Mensen maken Nederland'.

Bekijk de leukste vacatures

Jun29
Workshop · 29 jun, 10:00 - 11:00
Nijmegen
Dru Yoga
Yoga helpt je ontspannen, ook in je vrijwilligerswerk.Geplaatst door Zelfregiecentrum Nijmegen
Jun29
Workshop · 29 jun, 14:00 - 16:00
Nijmegen
Workshop Gelderse Handen
Wil jij weten wat er met jouw organisatieaccount mogelijk is op Gelderse Handen? Meld je aan voor de workshop Gelderse Handen en we maken je verder wegwijs! Geplaatst door Gelderse Handen
Jun30
Workshop · 30 jun, 14:00 - 16:00
Nijmegen
Iedereen is een kunstenaar (tekenen) 3
Iedereen kan tekenen. Doe inspiratie op voor je vrijwilligerswerkGeplaatst door Zelfregiecentrum Nijmegen
Nieuw
Project (Tijdelijk) · Flexibele uren · Start vanaf 1 jul
Nijmegen
Eenmalige hulp in de tuin
Wil jij een alleenstaande moeder helpen met het opknappen van haar tuin? Een paar uur kan al een groot verschil maken.Geplaatst door Gezamenlijke Aanpak - De Aanpakkers
Structureel werk · Flexibele uren · Start vanaf 1 jul
Nijmegen
bestuursleden
Wij zijn op zoek naar 2 bestuursleden, een algemeen bestuurslid en een secretaris/secretaresse. wij komen eenmaal per maand bij elkaar.Geplaatst door Vrijwilligers Pallitatieve en Terminale Zorg Nijmegen (VPTZ)
Jul6
Workshop · 6 jul, 10:00 - 11:00
Nijmegen
Dru Yoga
Yoga helpt je ontspannen, ook in je vrijwilligerswerk.Geplaatst door Zelfregiecentrum Nijmegen

Kalender

In het Nationaal Jaar Vrijwillige Inzet 2021 organiseert de NOV zowel landelijk, maar vooral ook in het hele land activiteiten die bijdragen aan het betrekken van meer en nieuwe mensen bij vrijwillige inzet. Hier staan al deze activiteiten op een rij. Wat gaan jullie doen?

Vacatures

Juist in deze tijd geven veel mensen aan dat zij willen helpen om een ander te steunen. En ook in de tijd die gaat komen kan het vrijwilligerswerk bijdragen aan de (nieuwe) vragen die in onze samenleving leven. Er is meer vraag en behoefte aan vrijwilligers. Kortom: ‘er voor elkaar zijn’. Kijk daarom wat Gelderse Handen te bieden heeft voor jou!

Leren en Inspireren

Het is belangrijk om bij te blijven: om te sparren en te leren van en met andere organisaties. Wij organiseren themabijeenkomsten en cursussen voor organisaties om hun deskundigheid over vrijwilligerswerk up to date te houden.