Mensen maken Nederland

Mensen maken Nijmegen mooier!

'Mensen maken Nederland' viert een jaar lang de vrijwillige inzet voor een ander. We zetten ons samen in om meer mensen kennis te laten maken met vrijwillige inzet. Zo ervaren nóg meer mensen hoe leuk het is om vrijwilligerswerk te doen. Vier jij het Nationaal Jaar Vrijwillige Inzet 2021 met ons mee? Want Mensen maken Nederland.


De Vrijwilligerscentrale Nijmegen doet ook mee met Mensen maken Nederland. Graag vieren wij samen met alle Nijmeegse vrijwilligers het Nationaal Jaar Vrijwilliger Inzet 2021.


Bekijk voor meer informatie de website van 'Mensen maken Nederland'.

Bekijk de leukste vacatures

Mrt9
Workshop · 9 mrt, 14:30 - 17:00
Vanuit huis
Bijeenkomst omgaan met mensen met een psychische kwetsbaarheidEen online een bewustwordingsbijeenkomst voor vrijwilligers want mensen met een psychische kwetsbaarheid wonen steeds meer zelfstandig in de wijk.Geplaatst door VIP Beuningen, onderdeel van Perspectief
1–3 uur/week · 15 mrt – 20 mrt
Velp
Digitale en huis aan huis collectanten gezochtWilt u het werk van Amnesty ondersteunen? Dat kan al door een paar uur van uw tijd te investeren in online of huis aan huis collecteren.Geplaatst door Amnesty International Velp-Rozendaal
1–3 uur/week · 15 mrt – 20 mrt
Rozendaal
Digitale en huis aan huis collectanten gezochtWilt u het werk van Amnesty ondersteunen? Dat kan al door een paar uur van uw tijd te investeren in online of huis aan huis collecteren.Geplaatst door Amnesty International Velp-Rozendaal
Nieuw
2 uur/week · Start vanaf 15 mrt
Nijmegen
Muziekmaatje gezochtWij zijn op zoek naar iemand die ervaring heeft met piano en zang. Voor een vlotte dame die woont in een kleinschalig woongroep in Juliana.Geplaatst door Juliana (ZZG)
Mrt16
Workshop · 16 mrt, 15:30 - 17:30
Cursus omgaan met psychische problematiekOmgaan en leven met iemand die een psychische kwetsbaarheid heeft kan zwaar zijn. Hoe ontstaat zoiets eigenlijk en wat moet je vooral wel en niet zeggen? Geplaatst door Perspectief, steunpunt Mantelzorg
Mrt25
Nieuw
Workshop · € 14,55 · 25 mrt, 19:30 - 21:00
Vanuit huis
Webinar: Culture GamesPret met ‘culture games’
Waarom een cultureel spel?
Veel onderzoeken laten zien dat mensen die pret hebben tijdens het leren, het best onthouden.
Geplaatst door Between2Cultures/ Tussen2Culturen
KalenderIn het Nationaal Jaar Vrijwillige Inzet 2021 organiseert de NOV zowel landelijk, maar vooral ook in het hele land activiteiten die bijdragen aan het betrekken van meer en nieuwe mensen bij vrijwillige inzet. Hier staan al deze activiteiten op een rij. Wat gaan jullie doen?
VacaturesJuist in deze tijd geven veel mensen aan dat zij willen helpen om een ander te steunen. En ook in de tijd die gaat komen kan het vrijwilligerswerk bijdragen aan de (nieuwe) vragen die in onze samenleving leven. Er is meer vraag en behoefte aan vrijwilligers. Kortom: ‘er voor elkaar zijn’. Kijk daarom wat Gelderse Handen te bieden heeft voor jou!
Leren en InspirerenHet is belangrijk om bij te blijven: om te sparren en te leren van en met andere organisaties. Wij organiseren themabijeenkomsten en cursussen voor organisaties om hun deskundigheid over vrijwilligerswerk up to date te houden.