Vrijwilligerscentrale Nijmegen

Bekijk al het vrijwilligerswerk in Nijmegen en omgeving - op dé grootste vrijwilligerssite van Zuid Oost-Gelderland

Zin om deze zomer weer aan de slag te gaan?

Voor langere tijd, kortdurend of eenmalig?


Kom in actie! Het einde van de lockdown nadert. Organisaties openen weer hun deuren en... ze staan te popelen om nieuwe vrijwilligers. Met zoveel nieuwe klussen zit er sowieso iets tussen dat bij jou past. Benieuwd naar wat er mogelijk is? Check snel alle vacatures in de Vacaturebank!

Vrijwilligerspool

Kun je niet direct een geschikte vacature vinden of zie je door de bomen het bos niet meer? Heb je een specifieke wens van wat voor vrijwilligerswerk je wilt doen? Of wil je dat organisaties jou sneller kunnen vinden? Meld je dan aan bij de vrijwilligerspool! Je vult in waar je interesses liggen, wat je vaardigheden zijn en in welke regio je aan de slag wilt gaan. Vervolgens kunnen organisaties jou vinden in de pool en je direct een bericht sturen om te kijken of jullie een match zijn. Tip: voeg een profielfoto toe, dat vergroot je kans op een match! 

Uitgelichte vacatures voor vrijwilligerswerk

0–40 uur/week · 1 sep 2021 – 31 okt 2021
Nijmegen
Kleding innemen en sorteren voor Afghaanse vluchtelingen
We zoeken vrijwilligers die willen helpen met het innemen en sorteren van kleding voor Afghaanse vluchtelingen. Elke dag hulp nodig!Geplaatst door Rode Kruis District Gelderland-Zuid
Nieuw
1–3 uur/week
Nijmegen
Fietsvrijwilliger voor AZC-bewoners
Voor dit project zijn wij op zoek naar vrijwilligers die bereid zijn om AZC-bewoners per fiets van en naar organisaties te begeleiden.Geplaatst door #MEEDOEN
2–4 uur/week
Nijmegen
Taaldocent middelbaar opgeleide migranten en vluchtelingen (NT2)
Hé jij! Gek op taal? En affiniteit met (asiel)migranten en onderwijs? Dan is dit iets voor jou. Lees snel verder!Geplaatst door STEP Steunpunt Taal Educatie Participatie

Evenementenkalender - kortdurend vrijwilligerswerk

Meld je aan als vrijwilliger voor een kortdurend evenement. Of neem deel aan een workshop! De kalender toont de eerstvolgende activiteiten en workshops. Meer bekijken? Klik op de knop onderin de kalender.

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte van actuele ontwikkelingen voor vrijwilligers en vrijwilligersorganisaties

Ontdek je vrijwilligerskracht!

Blijf (of word) vrijwilliger en nodig anderen uit dit ook te doen!
Lees meer

Noodopvang Heumensoord

Er is behoefte aan helpende handen!
Lees meer

Ik wil maatje worden

Ik wil 1-op-1 hulp bieden

Ik heb 1-op-1 hulp nodig

Projecten voor vrijwilligers

Het is niet voor iedereen even eenvoudig om op eigen gelegenheid een passende vrijwilligersplek te vinden. Sommige mensen hebben hier wat extra hulp en begeleiding bij nodig. Hiervoor heeft de Vrijwilligerscentrale Nijmegen verschillende projecten opgezet. Bekijk alle projecten hieronder!

Volg ons op Facebook

Over ons

Onze naam zegt het al: wij zetten ons in voor vrijwilligerswerk in Nijmegen! Altijd zijn we op zoek naar nieuwe vrijwilligers én nieuwe klussen. Die knopen wij perfect aan elkaar. We helpen mensen aan de slag. En ondersteunen organisaties om hun klussen geklaard te krijgen. Dit doen we met een enthousiast team van werknemers én vrijwilligers. Al sinds 1980. Volg de knop beneden voor meer informatie, of bekijk deze pagina voor informatie over beleid, statuten, jaarverslagen, etc.


Vrijwilligersraad Nijmegen

Via de Vrijwilligersraad kunnen vrijwilligers in Nijmegen actief meedenken over versterking van het vrijwilligerswerk in onze stad. Op deze pagina lees je meer over de Vrijwilligersraad.

Samenwerkingspartners van de Vrijwilligerscentrale Nijmegen

Team en Contact Vrijwilligerscentrale Nijmegen

Team

Vind hier meer informatie over het team van Vrijwilligerscentrale Nijmegen, onze experts in vrijwilligerswerk.

Contact

Heb je een vraag? Neem dan contact met ons op! Graag per e-mail of telefoon in verband met coronamaatregelen.

Nieuwsbrieven

Op de hoogte blijven? Meld je aan voor ons kwartaalnieuws en lees mee!

Powered by Deed‌mob Tools ·
Nederlands (Dutch)