Bijzonder Werkt

Project Bijzonder Werkt

Bijzonder Werkt richt zich op mensen die in behandeling zijn (of zijn geweest) bij Iriszorg, Pompestichting, Pro Persona (voorheen GGZ) of RIBW, en die zich willen aanmelden voor het doen van vrijwilligerswerk. De kans op een succesvol verloop bij de organisatie waar je als vrijwilliger aan de slag gaat, wordt doordat je gebruik maakt van Bijzonder Werkt vergroot.


Wil je deelnemen aan project Bijzonder Werkt? Dan is het belangrijk dat je er klaar voor bent om weer aan de slag te gaan. Je bent in staat om zelfstandig te werken, afspraken na te komen en samen te werken.

Hoe werkt het?

De projectmedewerker van Bijzonder Werkt zoekt na een aanmelding en intake in overleg met jou en je begeleider een geschikte vrijwilligersplek. De projectmedewerker zoekt passende vacatures, waarop jij in overleg met je begeleider de meest geschikte vacature uitkiest. Uiteindelijk ga je goed voorbereid naar het kennismakingsgesprek bij de organisatie waar je vrijwilligerswerk wilt doen. Hoe intensief die begeleiding is en waar deze precies uit bestaat, wordt in overleg met jou en de organisatie bepaald.

Waar ga ik werken?

Je kunt vrijwilligerswerk doen op diverse terreinen, zoals sport en recreatie, zorg en welzijn, techniek, natuur en milieu, dieren of kunst en cultuur. Bij de vele organisaties in en rond Nijmegen die vrijwilligerswerk aanbieden, kun je verschillende werkzaamheden verrichten, afgestemd op jouw kwaliteiten en wensen. Samen met jou en je begeleider zoeken we een geschikte plek.

Hoe meld ik mij aan?

Meld je eerst bij jouw begeleider van de instelling, dus bij Iriszorg, Pompestichting, Pro Persona of RIBW. Jouw begeleider kan samen met jou direct via onderstaande button een aanmelding doen. Het is ook mogelijk om eerst even telefonisch te overleggen. In overleg wordt dan bekeken of je in aanmerking komt voor deelname aan het project.

Contact

Heb je geen begeleider maar wil je toch meedoen? Neem dan contact op met Door Hooijer.

Door Hooijer[email protected]Projectmedewerker (Neshipae)

project DOORstart! l project Bijzonder Werkt

[email protected]
024 8200020

Powered by Deed‌mob Tools ·
Nederlands (Dutch)