NLdoet

NLdoet is een uitstekende gelegenheid om te laten zien dat je bedrijf zich inzet voor een leefbare samenleving. Pak bijvoorbeeld met je medewerkers een leuke klus aan. Denk aan het verzorgen van een high tea in een verzorgingshuis of het opknappen van een speeltuin. NLdoet is een mooi alternatief voor de traditionele ‘teambuilding’ of dagje uit. En werknemers doen nieuwe vaardigheden en ervaring op.

 

Maar je kunt meer doen! Help mee om een klus tot een succes te maken door je producten of diensten gratis of met korting aan te bieden. Bijvoorbeeld verf of andere materialen of broodjes voor de lunch. Of zet je netwerk, klanten of mediarelaties in.

 

NLdoet is een uitstekende gelegenheid om te starten met Maatschappelijk Betrokken Ondernemen of om te laten zien dat je organisatie zich inzet voor een betere samenleving.

 

Wat levert deelname aan NLdoet op?

Meedoen aan NLdoet geeft de samenleving en je bedrijf een positieve impuls. Je versterkt je lokale relaties en geeft een goed voorbeeld. Dat is gunstig voor je imago. Het kan je ook bedrijfsmatig veel opleveren, zoals gemotiveerde medewerkers, blikverruiming, toegang tot nieuwe netwerken en de positieve media-aandacht door mee te liften op de publiciteit van een landelijk gerenommeerd evenement. Daarnaast is het inspirerend en leuk! Andersom kunnen de maatschappelijke organisaties via je hulp doelen realiseren die op eigen kracht niet of moeilijk haalbaar zijn.


Aanmelden

Aanmelden kan rechtstreeks op de website van NLdoet