Skip Sidebar

Over ons

Het Ateliermuseum Jac Maris is één van de weinige ateliermusea van Nederland. Het ademt nog de sfeer uit van Jac Maris (1900- 1996) die er van 1926 tot 1994 heeft gewoond en gewerkt. Het museum ...

Kunst & cultuur
Deel

muzikanten

Taak · 0–2 uur
Looistraat 57, 6582 BB Heumen, Netherlands
Kunst & cultuur
Activiteit Delen
Ateliermuseum Jac Maris
#52266
Scan me of ga naar www.geldersehanden.nl/o/Ateliermuseum-Jac-Maris/activiteiten/muzikanten/52266 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Een muzikaal moment aanbieden ter verrijking van de opening van een expositie of andere activiteit.

Uitgebreide omschrijving

Ben jij een professionele, of vergevorderde amateurmuzikant of lid van een duo, trio of kwartet dan is er de mogelijkheid om bij voorkomende exposities een optreden te verzorgen. Je optreden is op basis van vrijwilligheid, zoals dat geldt voor alle medewerkers van het Marismuseum. Wellicht ben je een gepensioneerd muzikant en vind je het leuk om (met je medemuzikanten)hiervoor uitgenodigd te worden. We werken aan een lijst van muzikanten waarop we een beroep kunnen doen. Dit betekent dat je maar zo af en toe gevraagd zal worden, maar wel betrokken raakt bij dit unieke museum.

Daarnaast is een begin gemaakt met het organiseren van muziekavonden. Inmiddels is er sprake van een ruim aanbod op woensdagavonden. Zie Facebook en de website van het Marishuis. Ben je geïnteresseerd neemt dan contact op met de beheerder, Rob Janssen, zie hiervoor ook de website.Hoe kom ik er?

Activiteit Delen

Over Ateliermuseum Jac Maris

Het Ateliermuseum Jac Maris is één van de weinige ateliermusea van Nederland. Het ademt nog de sfeer uit van Jac Maris (1900- 1996) die er van 1926 tot 1994 heeft gewoond en gewerkt. Het museum huisvest een voortdurend groeiende verzameling van zijn werk.