Skip Sidebar

Over ons

Het multifunctioneel centrum Buurderij De Lage Hof is dé plaats voor ontmoeting en participatie voor de inwoners van Overasselt, Nederasselt en daarbuiten. Met een agrarisch museum, dagbesteding voor ...

Buurt & omgevingKunst & cultuurWelzijn
Deel
Administratief medewerker/ster gezocht!

Administratief medewerker/ster gezocht!

Structureel werk · Flexibele uren
Kasteelsestraat 5, 6611 KA Overasselt, Nederland
FinanciënAdministratieOndersteunend werkComputer
Buurt & omgevingKunst & cultuurWelzijn
3 plaatsen over.
Activiteit Delen
Buurderij De Lage Hof
#64204
Scan me of ga naar www.geldersehanden.nl/o/Buurderij-De-Lage-Hof/activiteiten/Administratief-medewerkerster-gezocht/64204 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Wij zijn met directe ingang op zoek naar een enthousiaste administratief medewerker/ster.

Uitgebreide omschrijving

Stichting Buurderij de Lage Hof stelt alle vrijwilligers en de horeca in de gelegenheid haar activiteiten uit te voeren. Uiteraard dient hiervoor ook een administratie te worden gevoerd. Momenteel worden alle financiële handelingen door één persoon vastgelegd in Basecone en Boekhoudgemak. Graag komen wij in contact met een vrijwilliger die ons hierbij komt assisteren zodat de administratieve werkzaamheden over meerdere mensen verdeeld kunnen worden, de belasting van individuele vrijwilligers minder wordt en er een klein team ontstaat dat het leuk vindt om waar nodig samen te werken.


Wie zoeken wij?

Een enthousiast persoon die bereid is, op vrijwillige basis, mee te helpen onze administratieve processen in vullen. Bij voorkeur een vrijwilliger met de volgende eigenschappen en ervaringen:

  • Meerdere jaren ervaring op administratief gebied
  • Affiniteit met en betrokkenheid op onderdelen van de Buurderij en vrijwilligerswerk
  • Teamspeler
  • Voldoende beschikbare tijd (4-8 uur per week)
  • Scannen en boeken van inkomende facturen
  • Samenstellen, verzenden en boeken van verkoopfacturen
Wat vrijwilligers nodig hebben

🗣️ Beheersing van het Nederlands

Hoe kom ik er?

3 plaatsen over.
Activiteit Delen
Overasselt Activiteiten > Buurderij De Lage Hof > Administratief medewerker/ster gezocht!

Over Buurderij De Lage Hof

Het multifunctioneel centrum Buurderij De Lage Hof is dé plaats voor ontmoeting en participatie voor de inwoners van Overasselt, Nederasselt en daarbuiten. Met een agrarisch museum, dagbesteding voor ouderen en een gezellig huiskamercafé. Op het terrein van de Buurderij is ook het zorgcentrum de Lage Hof gelegen.

Ruim 120 vrijwilligers zijn actief in de Buurderij. Zij organiseren vele activiteiten voor jong en oud, vaak gerelateerd aan het leven op het platteland. Kortom, de sfeer van landelijk leven combineren met de goede kanten van samenleven: elkaar ontmoeten, voor elkaar zorgen en (met elkaar) zinvol bezig zijn.