Skip Sidebar

Over ons

Het multifunctioneel centrum Buurderij De Lage Hof is dé plaats voor ontmoeting en participatie voor de inwoners van Overasselt, Nederasselt en daarbuiten. Met een agrarisch museum, dagbesteding voor ...

OuderenBuurt & omgevingKunst & cultuur
Deel

Communicatiemedewerker

Structureel werk · Flexibele uren
Kasteelsestraat 5, 6611 KA Overasselt, Nederland
Lezen & schrijvenSociale mediaMarketing & CommunicatieOntwerp
Buurt & omgevingKunst & cultuurWelzijn
Activiteit Delen
Buurderij De Lage Hof
#53710
Scan me of ga naar www.geldersehanden.nl/o/Buurderij-De-Lage-Hof/activiteiten/Communicatiemedewerker/53710 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Ter versterking van ons communicatieteam zoeken wij naar een vrijwilliger die zich wil inzetten als communicatiemedewerker voor de Buurderij.

Uitgebreide omschrijving

Buurderij De Lage Hof is dé plaats voor ontmoeting en actieve deelname van de inwoners van Overasselt en omgeving. De kernactiviteiten zijn het Agrarisch museum, een dagbesteding voor ouderen en een gezellig huiskamercafé als ontmoetingsruimte. Op het terrein van de Buurderij is ook het woon-zorgcentrum De Lage Hof gelegen. Recreanten en anderen zijn van harte welkom op de Buurderij.


Ruim 100 vrijwilligers zijn actief op de Buurderij. Zij verzorgen het museum, de horeca, de moes- en bloementuin en zij organiseren vele activiteiten voor jong en oud, vaak gerelateerd aan het leven op het platteland. Kortom: de sfeer van landelijk leven combineren met de goede kanten van samenleven: elkaar ontmoeten, voor elkaar zorgen en samen zinvol bezig zijn.


Wij zijn op zoek naar versterking van ons communicatieteam met een Communicatiemedewerker.


Het communicatieteam is verantwoordelijk voor:

  • Het up-to-date houden van de website, Facebook- en Instagram
  • Alle communicatie rond onze open dagen: de voorjaarsmarkt, de oogstdag en de kerstmarkt
  • Het schrijven en vormgeven van nieuwsbrieven en het jaarverslag
  • De communicatie rond het opzetten van nieuwe activiteiten op de Buurderij en het Agrarisch museum

Gezien de groei van activiteiten heeft onze huidige professionele en tevens vrijwillige communicatiedeskundige ondersteuning nodig.


Wie zoeken wij?

Een enthousiast en energiek persoon met:

  • Interesse in het actief gebruik van social media
  • Ongeveer 4 uur per week beschikbaar (meer mag ook)
  • Betrokkenheid met vrijwilligerswerk en Buurderij De Lage Hof
  • Wij zoeken bij voorkeur iemand met enige ervaring in schriftelijke communicatie en het schrijven van artikelen, maar dat hoeft niet. De huidige deskundige is graag bereid haar kennis en ervaring te delen.
  • Ben je sterker in vormgeving en fotografie, dan ben je ook van harte welkom!

Hoe kom ik er?

Activiteit Delen

Over Buurderij De Lage Hof

Het multifunctioneel centrum Buurderij De Lage Hof is dé plaats voor ontmoeting en participatie voor de inwoners van Overasselt, Nederasselt en daarbuiten. Met een agrarisch museum, dagbesteding voor ouderen en een gezellig huiskamercafé. Op het terrein van de Buurderij is ook het zorgcentrum de Lage Hof gelegen.

Ruim 80 vrijwilligers zijn actief in de Buurderij. Zij organiseren vele activiteiten voor jong en oud, vaak gerelateerd aan het leven op het platteland. Kortom, de sfeer van landelijk leven combineren met de goede kanten van samenleven: elkaar ontmoeten, voor elkaar zorgen en (met elkaar) zinvol bezig zijn.