Skip Sidebar

Over ons

Het multifunctioneel centrum Buurderij De Lage Hof is dé plaats voor ontmoeting en participatie voor de inwoners van Overasselt, Nederasselt en daarbuiten. Met een agrarisch museum, dagbesteding voor ...

Buurt & omgevingKunst & cultuurWelzijn
Deel
Enthousiaste schilder gezocht!

Enthousiaste schilder gezocht!

Taak · 8 uur
Kasteelsestraat 5, 6611 KA Overasselt, Nederland
KlussenBuiten
Buurt & omgevingKunst & cultuurWelzijn
Activiteit Delen
Buurderij De Lage Hof
#64203
Scan me of ga naar www.geldersehanden.nl/o/Buurderij-De-Lage-Hof/activiteiten/Enthousiaste-schilder-gezocht/64203 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Wij zijn met directe ingang op zoek naar een enthousiaste schilder.

Uitgebreide omschrijving

Op het terrein van Stichting Buurderij de Lage Hof zijn een aantal gebouwen gevestigd. Het hoofdgebouw wordt gehuurd en is eigendom van Woningbouwvereniging Oosterpoort. De overige gebouwen (een 7-tal) zijn gebouwd door de vrijwilligers en worden ook door hen onderhouden. Deze gebouwen zijn toe aan een nieuwe verflaag en onder de vrijwilligers bevinden zich helaas weinig schilders.

 

Wie zoeken wij?

Een enthousiaste schilder die bereid is, op vrijwillige basis, mee te helpen onze gebouwen van een nieuwe verflaag te voorzien. Bij voorkeur een vrijwilliger met de volgende eigenschappen en ervaringen:

  • Meerdere jaren ervaring in het zelfstandig schilderen van gebouwen of huizen
  • Affiniteit met en betrokkenheid op onderdelen van de Buurderij en vrijwilligerswerk
  • Teamspeler
  • Voldoende beschikbare tijd (4-8 uur per week)
  • Leveren van goede kwaliteit schilderwerk

Hoe kom ik er?

Activiteit Delen
Overasselt Activiteiten > Buurderij De Lage Hof > Enthousiaste schilder gezocht!

Over Buurderij De Lage Hof

Het multifunctioneel centrum Buurderij De Lage Hof is dé plaats voor ontmoeting en participatie voor de inwoners van Overasselt, Nederasselt en daarbuiten. Met een agrarisch museum, dagbesteding voor ouderen en een gezellig huiskamercafé. Op het terrein van de Buurderij is ook het zorgcentrum de Lage Hof gelegen.

Ruim 120 vrijwilligers zijn actief in de Buurderij. Zij organiseren vele activiteiten voor jong en oud, vaak gerelateerd aan het leven op het platteland. Kortom, de sfeer van landelijk leven combineren met de goede kanten van samenleven: elkaar ontmoeten, voor elkaar zorgen en (met elkaar) zinvol bezig zijn.