Skip Sidebar

Over ons

Het multifunctioneel centrum Buurderij De Lage Hof is dé plaats voor ontmoeting en participatie voor de inwoners van Overasselt, Nederasselt en daarbuiten. Met een agrarisch museum, dagbesteding voor ...

Buurt & omgevingKunst & cultuurWelzijn
Deel
Zelfstandig werkende kok gezocht!

Zelfstandig werkende kok gezocht!

Structureel werk · Flexibele uren
Kasteelsestraat 5, 6611 KA Overasselt, Nederland
Koken & etenSociaal contactCreatief
Buurt & omgevingKunst & cultuurWelzijn
Activiteit Delen
Buurderij De Lage Hof
#64205
Scan me of ga naar www.geldersehanden.nl/o/Buurderij-De-Lage-Hof/activiteiten/Zelfstandig-werkende-kok-gezocht/64205 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Wij zijn met directe ingang op zoek naar een enthousiaste zelfstandig werkende kok.

Uitgebreide omschrijving

Stichting Buurderij de Lage Hof organiseert met voornamelijk vrijwilligers vele activiteiten en beschikt over een eigen horeca. In deze horeca werken inmiddels een 20-tal vrijwilligers op part-time basis die passanten en bezoekers van onze horeca voorzien van koffie, gebak, een drankje of een lunch. Voor de keuken zoeken we een zelfstandig werkende kok die voornamelijk de leiding neemt bij het samenstellen van de lunches. De werkzaamheden zullen voornamelijk tussen 12.00 en 16.00 uur plaatsvinden. Creativiteit in de keuken wordt gewaardeerd.

 

Wie zoeken wij?

Een enthousiast persoon die bereid is, op vrijwillige basis, mee te helpen onze keuken “een boost” te geven en beschikt over de volgende eigenschappen en ervaringen:

  • Meerdere jaren ervaring op het gebied van koken bij voorkeur in een professionele omgeving
  • Affiniteit met en betrokkenheid op onderdelen van de Buurderij en vrijwilligerswerk
  • Teamspeler
  • Voldoende beschikbare tijd
  • Interesse in koken, bakken, braden

Hoe kom ik er?

Activiteit Delen
Overasselt Activiteiten > Buurderij De Lage Hof > Zelfstandig werkende kok gezocht!

Over Buurderij De Lage Hof

Het multifunctioneel centrum Buurderij De Lage Hof is dé plaats voor ontmoeting en participatie voor de inwoners van Overasselt, Nederasselt en daarbuiten. Met een agrarisch museum, dagbesteding voor ouderen en een gezellig huiskamercafé. Op het terrein van de Buurderij is ook het zorgcentrum de Lage Hof gelegen.

Ruim 120 vrijwilligers zijn actief in de Buurderij. Zij organiseren vele activiteiten voor jong en oud, vaak gerelateerd aan het leven op het platteland. Kortom, de sfeer van landelijk leven combineren met de goede kanten van samenleven: elkaar ontmoeten, voor elkaar zorgen en (met elkaar) zinvol bezig zijn.