Skip Sidebar

Over ons

COC Regio Nijmegen stelt zich de bevordering van de emancipatie, acceptatie en integratie van lesbische, homoseksuele, biseksuele, transgender & interseksen personen ten doel. Dit doen wij door ons ...

Gender gelijkheid
Gendergelijkheid
Deel

Algemeen Bestuurslid

Taak
Sint Anthoniusplaats 1, 6511 TR Nijmegen, Netherlands
Gender gelijkheid
Gendergelijkheid
2 plaatsen over.
Activiteit Delen
COC Regio Nijmegen
#57241
Scan me of ga naar www.geldersehanden.nl/o/COC-Regio-Nijmegen/activiteiten/Algemeen-Bestuurslid/57241 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Heb jij een passie voor de regenbooggemeenschap en wil je helpen haar belangen binnen en buiten Nijmegen op de kaart te krijgen?

Uitgebreide omschrijving

Heb jij een passie voor de regenbooggemeenschap en wil je helpen haar belangen binnen en buiten Nijmegen op de kaart te krijgen? Heb je zin om deel uit te maken van een enthousiast en ambitieus bestuur en tegelijk je eigen netwerk te vergroten? Dan zijn wij op zoek naar jou!


Het COC is dé belangenbehartiger van de regenbooggemeenschap in Nijmegen en omstreken. Naast het realiseren van ontmoeting en het organiseren van activiteiten is het bestuur continu bezig om onze regio inclusiever te krijgen. Een greep uit de activiteiten op dit moment: het versterken van het GSA-netwerk, uitbreiden van voorlichtingsprogramma’s, regenboogconferentie in de regio, versterken van PR en communicatie etc. Heb jij een regenbooghart op de juiste plek? Kom dan graag kennismaken of deze bestuursfunctie bij je past!


Jij bent…

… een activist, een verbinder of gewoon jezelf

… iemand die actief de gemeenschap induikt om te horen wat er speelt

… een echte teamspeler die goed prioriteiten kan stellen

… 4 tot 6 uur per week beschikbaar


Wat krijg je ervoor terug?

• Een enorm netwerk! Als bestuurslid heb je veel contact met personen zowel binnen de vereniging als daarbuiten

• Een schitterende vermelding op je cv

• En vooral een onvergetelijke tijd vol met mooie herinneringen en nieuwe vrienden!

Lijkt het jou een mooie uitdaging om als nieuw bestuurslid toe te treden tot ons bestuur? Neem dan voor 30 oktober contact op met voorzitter Sigrid Pillen. Dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op voor een kennismakingsgesprek!

Hoe kom ik er?

2 plaatsen over.
Activiteit Delen

Over COC Regio Nijmegen

COC Regio Nijmegen stelt zich de bevordering van de emancipatie, acceptatie en integratie van lesbische, homoseksuele, biseksuele, transgender & interseksen personen ten doel. Dit doen wij door ons stoutmoedig in te zetten voor jouw belangen.