Skip Sidebar

Over ons

COC Regio Nijmegen stelt zich de bevordering van de emancipatie, acceptatie en integratie van lesbische, homoseksuele, biseksuele, transgender & interseksen personen ten doel. Dit doen wij door ons ...

Sociale rechtvaardigheidGender gelijkheid
GendergelijkheidVrede, justitie en sterke publieke diensten
Deel

Voorlichter

Taak
Sint Anthoniusplaats 1, 6511 TR Nijmegen, Netherlands
Sociale rechtvaardigheidGender gelijkheid
GendergelijkheidVrede, justitie en sterke publieke diensten
Activiteit Delen
COC Regio Nijmegen
#57249
Scan me of ga naar www.geldersehanden.nl/o/COC-Regio-Nijmegen/activiteiten/Voorlichter/57249 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

We geven voorlichting over LHBTIQ+-onderwerpen op basisscholen, middelbare scholen, de HAN, het ROC en verschillende docententeams.

Uitgebreide omschrijving

Team Voorlichting van COC Regio Nijmegen bestaat uit ongeveer 25 vrijwilligers. We zijn een jong, enthousiast en divers team waarbij er naast trainingen, voorlichtingen en de maandelijkse vergadering, ook ruimte is voor teambuilding en gezelligheid. Wij zijn doorlopend op zoek naar vrijwilligers.


We geven voorlichting over LHBTIQ+-onderwerpen op basisscholen, middelbare scholen, de HAN, het ROC en verschillende docententeams. Één keer per maand op de derde dinsdag van de maand vergaderen we ’s avonds. Daarnaast hebben we een aantal keer per jaar een trainingsdag of trainingsweekend, waarin we dieper op de materie ingaan. Super leerzaam en leuk, net als het ontmoeten van andere queer personen en het delen van je kennis met verschillende groepen! Mocht je na deze info enthousiast zijn, kijk dan op onze website onder 'over ons' voor meer informatie.

Hoe kom ik er?

Activiteit Delen

Over COC Regio Nijmegen

COC Regio Nijmegen stelt zich de bevordering van de emancipatie, acceptatie en integratie van lesbische, homoseksuele, biseksuele, transgender & interseksen personen ten doel. Dit doen wij door ons stoutmoedig in te zetten voor jouw belangen.