Skip Sidebar

Over ons

Het Dorpshuis wil een plek zijn voor jong en oud, waar men elkaar ontmoet, waar clubs en verenigingen terecht kunnen met hun activiteiten of waar u gewoon eens binnenloopt voor een (koffie)praatje.

OuderenBuurt & omgevingWelzijn
Deel

Horecamedewerker Dorpshuis Rheden

Structureel werk · Flexibele uren
Meester B. Van Leeuwenplein 1, 6991 EW Rheden, Netherlands
Koken & eten
OuderenBuurt & omgevingWelzijn
Goede gezondheid en welzijn
Activiteit Delen
Dorpshuis Rheden
#55659
Scan me of ga naar www.geldersehanden.nl/o/Dorpshuis-Willem-de-Zwijger/activiteiten/Horecamedewerker-Dorpshuis-Rheden/55659 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Wij zoeken iemand die lichte werkzaamheden als kok kan verrichten en het beheer van ons horecagedeelte, als ook de inkoop voor de horeca, op zich wil nemen.

Uitgebreide omschrijving

Het Dorpshuis Rheden wil een plek zijn waar jong en oud elkaar ontmoeten, waar clubs en verenigingen terecht kunnen met hun activiteiten of waar je gewoon eens binnenloopt voor een praatje en een kopje koffie. Het dorpshuis verzorgt naast dat kopje koffie of thee ook een drankje, een hapje of een lunch bij bepaalde gelegenheden.

Er is een ruime keuken die ook voor kookcursussen, door kookclubs en door het Rhedens Maal gebruikt wordt.

Het dorpshuis wordt door vrijwilligers gerund en voor het beheer van het horecagedeelte, de inkoop voor de horeca en lichte werkzaamheden als kok, zijn wij opzoek naar een enthousiaste vrijwilliger. Vooral voor het ordelijk verloop van alle horeca activiteiten en het beheer van de keuken is ervaring in de horeca wel noodzakelijk.

De inzet voor deze functie zal wisselend zijn, zowel in tijd als in tijdstip. Je werkt samen met andere horecamedewerkers en wordt uiteraard uitgebreid ingewerkt. Mocht de behoefte bestaan op bepaalde gebieden wat bijscholing te volgen is daarvoor de mogelijkheid.

Heb je interesse in deze functie neem dan contact met ons op, zodat wij jou het dorpshuis kunnen laten zien en wat uitgebreider kunnen vertellen over deze functie.

Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag

🗣️ Beheersing van het Nederlands

Hoe kom ik er?

Activiteit Delen
Vrijwilligerswerk in Rheden > Rheden Activiteiten > Dorpshuis Rheden > Horecamedewerker Dorpshuis Rheden

Over Dorpshuis Rheden

Het Dorpshuis wil een plek zijn voor jong en oud, waar men elkaar ontmoet, waar clubs en verenigingen terecht kunnen met hun activiteiten of waar u gewoon eens binnenloopt voor een (koffie)praatje.