Skip Sidebar

Over ons

Wonen in de natuur. Dat kan bij woonlocatie Eikenhorst en Plataan op Park Dekkerswald tussen Nijmegen en Groesbeek. Bos, rust, veiligheid en goede zorg; allemaal goede ingrediënten voor een fijn thuis ...

WelzijnOuderen
Goede gezondheid en welzijn
Deel
Buurtkamer- ontbijtvrijwilliger

Buurtkamer- ontbijtvrijwilliger

Structureel werk · 2–6 uur/week
Parklaan 21, 6561 LA Groesbeek, Netherlands
Gastheer/vrouwActiviteiten begeleidenKoken & etenZorg
WelzijnOuderen
Goede gezondheid en welzijn
Activiteit Delen
Eikenhorst en Plataan (ZZG)
#68985
Scan me of ga naar www.geldersehanden.nl/o/Eikenhorst-Berkenhof-en-Plataan-ZZG/activiteiten/Buurtkamer--ontbijtvrijwilliger/68985 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Jij als vrijwilliger maakt het verschil. Met rust, goede aandacht en humor sta je naast de bewoner om die hulp te geven die nodig is bij het ontbijt.

Uitgebreide omschrijving

De taak is heel praktisch maar ook heel persoonlijk. Als buurtkamervrijwilliger werk je samen met de woonassistent. Kernwoorden ontspannen sfeer, goede start van de dag. Is deze taak op jouw lijf geschreven? Kom maar eens praten. Een meeloopochtend is mogelijk!

Je kunt zelf kiezen of je een of meerdere dagen in de week wilt komen. Alle dagen van de week hebben we ruimte voor vrijwilligers.

Hoe kom ik er?

Op het terrein van Dekkerswald ga je de eerste weg rechts. Na de bocht zie je de letters Eikenhorst in het gras staan
Activiteit Delen
Groesbeek Activiteiten > Eikenhorst en Plataan (ZZG) > Buurtkamer- ontbijtvrijwilliger

Over Eikenhorst en Plataan (ZZG)

Wonen in de natuur. Dat kan bij woonlocatie Eikenhorst en Plataan op Park Dekkerswald tussen Nijmegen en Groesbeek. Bos, rust, veiligheid en goede zorg; allemaal goede ingrediënten voor een fijn thuis.
Wij bieden zorg en welzijn aan mensen met een somatische aandoening of dementie.
En altijd op zoek naar vrijwilligers die van betekenis willen zijn voor onze bewoners. Even een kopje koffie, samen dat fotoboek doorkijken, een wandelingetje, een moment waarop er speciaal voor hen aandacht is. Of samen met andere vrijwilligers of welzijnsmedewerkers een groepsactiviteit verzorgen is zeer welkom.
Dat maakt hun dag de moeite waard!