Skip Sidebar

Over ons

Wonen in de natuur. Dat kan bij woonlocatie Eikenhorst en Plataan op Park Dekkerswald tussen Nijmegen en Groesbeek. Bos, rust, veiligheid en goede zorg; allemaal goede ingrediënten voor een fijn thuis ...

WelzijnOuderen
Goede gezondheid en welzijn
Deel

Zang en/of muziekvrijwilligers

Structureel werk · 2 uur/week
Parklaan 21, 6561 LA Groesbeek, Netherlands
Sociaal contactActiviteiten begeleiden
WelzijnOuderen
Goede gezondheid en welzijn
Activiteit Delen
Eikenhorst en Plataan (ZZG)
#54532
Scan me of ga naar www.geldersehanden.nl/o/Eikenhorst-Berkenhof-en-Plataan-ZZG/activiteiten/Zang-enof-muziekvrijwilligers/54532 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Samen zingen geeft veel bewoners een goed gevoel. Een klein groepje bewoners (4 á 10) een uurtje gezelligheid bieden.

Uitgebreide omschrijving

Er zijn met muziek zoveel mogelijkheden! Individueel of in een groepje. Zingen of lekker luisteren. Afhankelijk van leeftijd en voorkeuren kies je de liedjes uit. Overwegend Nederlandstalig maar een aantal Engelse liedjes kent iedereen ook. Een zangboek hebben we maar kunnen we ook uitbreiden. Misschien kun je jezelf begeleiden op een instrument? Wat er nodig is om de activiteit vorm te geven bespreken we. We overleggen wat goed past bij je beschikbaarheid. Je wordt begeleid door een medewerker welzijn. Wat levert het op? Dankbare en blije bewoners die je op deze manier van zingen en samenzijn laat genieten!

Wat vrijwilligers nodig hebben

🗣️ Beheersing van het Nederlands

Wat wij vrijwilligers aanbieden

💸 Vrijwilligersvergoeding

Hoe kom ik er?

Op het terrein van Dekkerswald de eerste weg rechts. Goed bereikbaar met lijn 5
Activiteit Delen

Over Eikenhorst en Plataan (ZZG)

Wonen in de natuur. Dat kan bij woonlocatie Eikenhorst en Plataan op Park Dekkerswald tussen Nijmegen en Groesbeek. Bos, rust, veiligheid en goede zorg; allemaal goede ingrediënten voor een fijn thuis.
Wij bieden zorg en welzijn aan mensen met een somatische aandoening of dementie.
En altijd op zoek naar vrijwilligers die van betekenis willen zijn voor onze bewoners. Even een kopje koffie, samen dat fotoboek doorkijken, een wandelingetje, een moment waarop er speciaal voor hen aandacht is. Of samen met andere vrijwilligers of welzijnsmedewerkers een groepsactiviteit verzorgen is zeer welkom.
Dat maakt hun dag de moeite waard!