Skip Sidebar

Over ons

Zaterdag 3 en zondag 4 september vindt de veertiende editie plaats van Festival De Oversteek. Festival De Oversteek is dé culturele ontdekkingstocht langs de landschappen, polders, boomgaarden en ...

Kunst & cultuur
Duurzame steden en gemeenschappen
Deel

Verwelkom artiesten en publiek bij Festival de Oversteek

Event · 4 sep, 12:00 - 17:00
Lent, Gelderland, Nederland
Evenement & festivalCreatief
Kunst & cultuur
Duurzame steden en gemeenschappen
Aanmeldingen sluiten in 24 days.
Activiteit Delen
Festival de Oversteek
#55054
Scan me of ga naar www.geldersehanden.nl/o/Festival-de-Oversteek/activiteiten/Verwelkom-artiesten-en-publiek-bij-Festival-de-Oversteek/55054 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Ik ben op zoek naar mensen die op een gastvrije manier publiek en artiesten willen verwelkomen op een van de locaties van Festival de Oversteek.

Uitgebreide omschrijving

Hallo,


Ik ben op zoek naar mensen die op een gastvrije manier publiek en artiesten willen verwelkomen op een van de locaties van Festival de Oversteek op 4 september 2022. 


"Festival De Oversteek is dé culturele ontdekkingstocht langs de landschappen, polders, boomgaarden en schuurtjes van Nijmegen-Noord. Met een piekfijn programma vol met dans, theater, muziek, kunst en meer. Met smaakmakers van de toekomst, nog te ontdekken parels en diamanten in de dop."


Op zaterdagavond 3 september is er een programma rondom Baiana (de Sprok). Op zondag 4 september zijn er weer voorstellingen door heel Nijmegen Noord. 


De deal; je hulp op zondag is geldig voor een vrijkaartje op zaterdagavond. Daarnaast bied ik zaterdag een heerlijk arrangement met ontbijt, lunch, diner en drinken als dank voor je inzet.


Wie o wie herkent zich als gastvrij, cultuurminnend buitenmens en wil wel een dagje in een Oversteek T-shirt rondlopen om te zorgen dat alles op rolletjes loopt? 


Graag hoor ik het

Groetjes Jenske

Hoe kom ik er?

Aanmeldingen sluiten in 24 days.
Activiteit Delen
Vrijwilligerswerk in Lent > Lent Activiteiten > Festival de Oversteek > Verwelkom artiesten en publiek bij Festival de Oversteek

Over Festival de Oversteek

Zaterdag 3 en zondag 4 september vindt de veertiende editie plaats van Festival De Oversteek. Festival De Oversteek is dé culturele ontdekkingstocht langs de landschappen, polders, boomgaarden en schuurtjes van Nijmegen-Noord. Met een piekfijn programma vol dans, theater, muziek, kunst en meer. Met smaakmakers van de toekomst, nog te ontdekken parels en diamanten in de dop.