Skip Sidebar
Forte Welzijn

Forte Welzijn

Non-profit

Over ons

Forte Welzijn is de welzijnsorganisatie in de gemeenten Berg en Dal en Overbetuwe. Je bent bij ons welkom met vragen over je welzijn. Ook kun je bij ons terecht als je iets voor het welzijn van ...

WelzijnVluchtelingen & Minderheden
Deel

Maatje voor ...........

Structureel werk · 1 uur/week
Kerkpad 7, 6562 GA Groesbeek, Netherlands
Boodschappen doenVervoerHulpverleningKoken & etenBegeleidingSociaal contactMaatje & buddyActiviteiten begeleidenComputerKlussenZorgTuinieren
WelzijnBuurt & omgeving
Activiteit Delen
Forte Welzijn
#42050
Scan me of ga naar www.geldersehanden.nl/o/Forte-Welzijn5/activiteiten/Maatje-voor-/42050 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Van wie wordt jij een Maatje? En waar in de gemeente Berg en Dal? Op onze Maatjes wordt wisselend een beroep gedaan. Er is van alles mogelijk Informeer ernaar!

Uitgebreide omschrijving

Jij kunt het verschil maken om iemands leven meer glans te geven! Je geeft zelf aan wat jij kunt betekenen voor een ander. Heb je een geweldige hobby of interesse? Of een sportieve kant die je wilt delen? Meld je aan!

De vragen variëren enorm, de ene keer is het samen wandelen, op stap, een boodschap doen, een korte klus of helpende handjes. Maar ook gezelschap in huis, fietsmaatje, hulp bij hobby, een goed gesprek, een luisterend oor!! Hulp bij sociale contacten.

Heb je wat tijd om voor iemand een Maatje te worden? In een van de dorpen in de gemeente Berg en Dal? Dan zijn wij op zoek naar jou.


Als je zelf (of in je omgeving) ervaring hebt met dementie, NAH of psychiatrische problemen, dan vinden we het ook fijn als je vanuit die ervaring met een hulpvraag een Maatje wil zijn.


Informeer naar de mogelijkheden bij Forte welzijn, Hanneke Klievink.

Wat wij vrijwilligers aanbieden

🤝 Extra begeleiding

Hoe kom ik er?

Activiteit Delen

Over Forte WelzijnForte Welzijn is de welzijnsorganisatie in de gemeenten Berg en Dal en Overbetuwe. Je bent bij ons welkom met vragen over je welzijn. Ook kun je bij ons terecht als je iets voor het welzijn van anderen wilt betekenen.
Forte Welzijn is een onafhankelijke instelling voor lokaal welzijnswerk. Wij ondersteunen en stimuleren mensen in hun persoonlijke en maatschappelijke ontwikkeling, zowel individueel als groepsgewijs. We doen dit vanuit sociale bewogenheid en bevorderen dat mensen zelf hun keuzes kunnen maken. De werkwijze van Forte Welzijn kenmerkt zich door professioneel en integer handelen.