Skip Sidebar
Forte Welzijn

Forte Welzijn

Non-profit

Over ons

Forte Welzijn is de welzijnsorganisatie in de gemeenten Berg en Dal en Overbetuwe. Je bent bij ons welkom met vragen over je welzijn. Ook kun je bij ons terecht als je iets voor het welzijn van ...

WelzijnVluchtelingen & Minderheden
Deel

Photoshop- en Publisherheld gezocht!

Structureel werk · Flexibele uren
Groesbeek, Gelderland, Nederland
OnderwijsOntwerpMaatje & buddyNederlandsCreatiefComputerSociaal contact
WelzijnVluchtelingen & Minderheden
Goede gezondheid en welzijnOngelijkheid verminderenDuurzame steden en gemeenschappen
Activiteit Delen
Forte Welzijn
#52869
Scan me of ga naar www.geldersehanden.nl/o/Forte-Welzijn5/activiteiten/Photoshop--en-Publisherheld-gezocht/52869 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Voor een man uit Groesbeek ben ik op zoek naar iemand die alles weet van Photoshop en Publisher en die hem dit geduldig wil komen leren.

Uitgebreide omschrijving

Voor een man uit Groesbeek ben ik op zoek naar iemand die alles weet van Photoshop en Publisher.

Deze man heeft al wat basiskennis, maar wil heel graag alle kneepjes van deze programma’s nodig. Ben jij die persoon die veel van deze programma’s weet? Die persoon geduldig kan uitleggen en het desnoods nog een paar keer vaker uitlegt?  Ben je bereidt om naar Groesbeek te komen met eigen vervoer voor een kop koffie en een man de tijd van zijn leven wil geven?

Neem dan nu contact op en laten we eens kennismaken!

Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag

🗣️ Beheersing van het Nederlands

Hoe kom ik er?

Activiteit Delen
Vrijwilligerswerk in Groesbeek > Groesbeek Activiteiten > Forte Welzijn > Photoshop- en Publisherheld gezocht!

Over Forte WelzijnForte Welzijn is de welzijnsorganisatie in de gemeenten Berg en Dal en Overbetuwe. Je bent bij ons welkom met vragen over je welzijn. Ook kun je bij ons terecht als je iets voor het welzijn van anderen wilt betekenen.
Forte Welzijn is een onafhankelijke instelling voor lokaal welzijnswerk. Wij ondersteunen en stimuleren mensen in hun persoonlijke en maatschappelijke ontwikkeling, zowel individueel als groepsgewijs. We doen dit vanuit sociale bewogenheid en bevorderen dat mensen zelf hun keuzes kunnen maken. De werkwijze van Forte Welzijn kenmerkt zich door professioneel en integer handelen.