Skip Sidebar

Forte Welzijn

Non-profit

Over ons

Forte Welzijn is de welzijnsorganisatie in de gemeenten Berg en Dal en Overbetuwe. Je bent bij ons welkom met vragen over je welzijn. Ook kun je bij ons terecht als je iets voor het welzijn van ...

WelzijnVluchtelingen & Minderheden
Deel

Zin om participatiemaatje te worden?

Project (Tijdelijk) · 1–2 uur/week · Voor ongeveer 9 maanden
Elst, Gelderland, Nederland
WelzijnVluchtelingen & Minderheden
Activiteit Delen
Forte Welzijn
#56221
Scan me of ga naar www.geldersehanden.nl/o/Forte-Welzijn5/activiteiten/Zin-om-participatiemaatje-te-worden/56221 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Help jij een nieuwe Nederlander om met vrijwilligerswerk de ervaring op te doen die zijn kans op betaald werk vergroot?

Uitgebreide omschrijving

Een nieuwe Nederlander uit Elst wil dolgraag een betaalde baan. Als tussenstap wil hij aan de slag met vrijwilligerswerk. Goed voor de taal, voor de contacten en het CV! Help jij hem om een passende vrijwilligersplek te vinden, daar goed op gang te komen en er zoveel mogelijk te leren ter voorbereiding op een betaalde baan?


Heb je interesse in mensen met een andere culturele achtergrond en vind je het leuk om iemand een stap verder te helpen op weg naar werk? We maken graag kennis met jou!


Wat wij vrijwilligers aanbieden

🤝 Extra begeleiding

Hoe kom ik er?

Activiteit Delen
Elst Activiteiten > Forte Welzijn > Zin om participatiemaatje te worden?

Over Forte WelzijnForte Welzijn is de welzijnsorganisatie in de gemeenten Berg en Dal en Overbetuwe. Je bent bij ons welkom met vragen over je welzijn. Ook kun je bij ons terecht als je iets voor het welzijn van anderen wilt betekenen.
Forte Welzijn is een onafhankelijke instelling voor lokaal welzijnswerk. Wij ondersteunen en stimuleren mensen in hun persoonlijke en maatschappelijke ontwikkeling, zowel individueel als groepsgewijs. We doen dit vanuit sociale bewogenheid en bevorderen dat mensen zelf hun keuzes kunnen maken. De werkwijze van Forte Welzijn kenmerkt zich door professioneel en integer handelen.