Skip Sidebar

Over ons

Welkom bij Graag Gedaan - Vrijwilligerswerk op jouw voorwaarden!

Heb jij maar enkele uren per week beschikbaar voor vrijwilligerswerk? Zoek dan niet verder, want Graag Gedaan is dé organisatie waar ...

Deel
 Groene Vingers Gezocht - Word Vrijwillige Tuinklusser bij Graag Gedaan!

Groene Vingers Gezocht - Word Vrijwillige Tuinklusser bij Graag Gedaan!

Structureel werk · Flexibele uren
Duiven, Gelderland, Nederland
Computer
Welzijn
Activiteit Delen
Graag Gedaan (Duiven)
#34641
Scan me of ga naar www.geldersehanden.nl/o/Graag-Gedaan-Duiven/activiteiten/Groene-Vingers-Gezocht---Word-Vrijwillige-Tuinklusser-bij-Graag-Gedaan/34641 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Kleine tuinklusjes, groot verschil! Vrijwillig tuinonderhoud voor max 2 uur. Help anderen met jouw groene skills. Meld je aan bij Graag Gedaan!

Uitgebreide omschrijving


Bij Stichting Graag Gedaan geloven we dat een mooie tuin een bron van vreugde en ontspanning kan zijn. We zijn op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die graag hun talenten willen inzetten om mensen met een beperkt sociaal netwerk te helpen bij tuinklusjes.


Bij Graag Gedaan begrijpen we dat sommige tuinonderhoudsklusjes te klein zijn om professionele hulp in te schakelen, maar dat ze voor mensen met een beperkt sociaal netwerk toch een uitdaging kunnen vormen. Als vrijwillige tuinonderhoudsdeskundige kun jij hierin het verschil maken!


Wat maakt deze vrijwilligersvacature zo bijzonder? Bij Graag Gedaan begrijpen we dat iedereen een druk leven leidt en dat flexibiliteit belangrijk is. Je bepaalt zelf wanneer je beschikbaar bent en welke tuinklusjes je wilt oppakken. Of je nu op zoek bent naar een paar uurtjes per week of af en toe een dag wilt helpen, jouw inzet maakt een waardevol verschil in het leven van anderen.


Functieomschrijving:

  • Uitvoeren van kleine onderhoudsklussen in tuinen, zoals snoeien, onkruid wieden, lichte beplantingswerkzaamheden, en algemeen tuinonderhoud.
  • Gebruikmaken van de benodigde gereedschappen en apparatuur van de hulpvrager, tenzij je je eigen materiaal hebt.


Functie-eisen:

  • Affiniteit met tuinieren en ervaring met tuinwerkzaamheden.
  • Betrouwbaarheid en verantwoordelijkheid.
  • Flexibiliteit in beschikbaarheid.


Werktijd:

Als vrijwillige tuinklusser kun je je inzetten op dagen en tijden die voor jou het beste uitkomen. We waarderen jouw flexibiliteit en begrijpen dat je ook andere verplichtingen hebt.


Help anderen om van een goed onderhouden tuin te genieten, zelfs in kleine tijdseenheden! Meld je vandaag nog aan als vrijwillige tuinonderhoudsdeskundige bij Graag Gedaan. Jouw inzet kan een groot verschil maken in het leven van mensen die het nodig hebben.Wat vrijwilligers nodig hebben

🗣️ Beheersing van het Nederlands

Hoe kom ik er?

Activiteit Delen
Duiven Activiteiten > Graag Gedaan (Duiven) > Groene Vingers Gezocht - Word Vrijwillige Tuinklusser bij Graag Gedaan!

Over Graag Gedaan (Duiven)

Welkom bij Graag Gedaan - Vrijwilligerswerk op jouw voorwaarden!

Heb jij maar enkele uren per week beschikbaar voor vrijwilligerswerk? Zoek dan niet verder, want Graag Gedaan is dé organisatie waar je terecht kunt!

Bij Graag Gedaan draait alles om hulp bieden aan mensen die het nodig hebben. Ongeacht wie je bent of wat je achtergrond is, als je hulp nodig hebt, staan wij voor je klaar. Ons enige criterium is of je behoefte hebt aan hulp en of wij die kunnen bieden. Met toewijding en passie zet Stichting Graag Gedaan zich in voor mensen die wat extra ondersteuning kunnen gebruiken.

Wij bieden kleine, laagdrempelige hulpdiensten aan, variërend van vervoer binnen de Liemers tot kleine klusjes in en rondom het huis. Samen creëren we een gevoel van zelfredzaamheid voor mensen van wie de sociale netwerken zijn weggevallen.

Wat maakt onze vrijwilligersvacatures zo aantrekkelijk?

Bij Graag Gedaan begrijpen we dat jouw leven flexibiliteit vereist. Daarom geven we jou de vrijheid om zelf te bepalen wanneer je beschikbaar bent en welke taken je wilt oppakken. Of je nu een vakantie hebt gepland of andere verplichtingen hebt, jij hebt de volledige controle over je eigen planning. Bij Graag Gedaan maken we vrijwilligerswerk niet alleen toegankelijk, maar ook betekenisvol en flexibel. Sluit je aan bij ons enthousiaste team van vrijwilligers en maak een verschil op jouw eigen manier.

Ontdek vandaag nog hoe jij het verschil kunt maken als vrijwilliger bij Graag Gedaan!