Turn trainer/trainster gezcht voor onze dames selectie 5e divisie

4 uur/week
Elst, Gelderland, Nederland
#40144
Scan me of ga naar www.geldersehanden.nl/o/Gymnastiekvereniging-Elistha/activiteiten/Turn-trainertrainster-gezcht-voor-onze-dames-selectie-5e-divisie/40144?showApply om je aan te melden
SamenvattingTrain(st)er selectie turen: ALO, CIOS, KNGU licentie minimaal niveau 3 of bereind deze te halen Ervaring als turntrain(st)er is een must.
Uitgebreide omschrijving

G.V. Elistha is opzoek naar een trainer/trainster in het bezit van niveau-3 licentie voor dames turnselectie 5e divisie onderbouw. Interesse? Neem dan contact met ons op!


GV Elistha telt momenteel iets meer dan 550 leden is actief in een groot aantal verschillende disciplines van de gym/turnsport, zowel op recreatief niveau vanaf ouder/peutergroepen tot volwassen turnen, als in wedstrijdverband op regionaal en nationaal niveau. Verder zijn er o.a. actief op het gebied van freerunnen en groepsspringen.


Ben jij enthousiast, sociaal, communicatief vaardig. Een echte teamplayer? Neem dan contact met ons op.


Train(st)er selectie turen: ALO, CIOS, KNGU licentie minimaal niveau 3 of bereind deze te halen Ervaring als turntrain(st)er is een must.


Donderdag avond van 18.30 tot 10.30 uur.

Zaterdag van 13.30 tot 15.30 uur.

Op termijn is uitbreiding in de verschillende turnselecties en lestijden mogelijk.


GV Elistha biedt haar train(st)ers reële vergoedingen op basis van leeftijd, opleidingsniveau en ervaring. Bij interesse of vragen neem contact met ons.

Hoe kom ik er?
Vrijwilligerswerk in Elst > Elst Activiteiten > Gymnastiekvereniging Elistha > Turn trainer/trainster gezcht voor onze dames selectie 5e divisie
#40144
Scan me of ga naar www.geldersehanden.nl/o/Gymnastiekvereniging-Elistha/activiteiten/Turn-trainertrainster-gezcht-voor-onze-dames-selectie-5e-divisie/40144?showApply om je aan te melden

Powered by Deed‌mob Tools ·
Nederlands (Dutch)