Skip Sidebar

Heemtuin Malden

Non-profit

Over ons

In een bijzonder gebied van 8 hectare kunnen bezoekers genieten van de natuur. Het beheer en de natuureducatie voor de basisscholen is het werk van vrijwilligers.

Natuur & MilieuBuurt & omgevingOnderwijs
KlimaatactieLeven in het waterLeven op het land
Deel

Vrijwilliger natuurbeheer

Structureel werk · 0–3 uur/week
Bosweg 8a, 6581 KR Malden, Netherlands
Advies & MentoringSociaal contactBuiten
Natuur & Milieu
Activiteit Delen
Heemtuin Malden
#41741
Scan me of ga naar www.geldersehanden.nl/o/Heemtuin-Malden/activiteiten/Vrijwilliger-natuurbeheer/41741 om je aan te melden

Contactpersoon

Paul Noort coördinator vrijwilligersStel de contactpersoon een vraag

Samenvatting

Heb jij zin om op zaterdagochtend (2e en 4e van de maand) met anderen in een heemtuin aan natuurbehoud te werken? Dan wil je dit niet missen.

Uitgebreide omschrijving

Wat wij vragen:

Als vrijwilliger natuurbeheer houd je je bezig met activiteiten zoals het snoeien van heggen, bomen zagen, akkergewassen zaaien, ver- en aanplanten in de heemtuin in Malden. Samen met andere natuurliefhebbers span jij jezelf fysiek in en geniet je ontspannend in een fraaie groene omgeving. Jij bent een natuurliefhebber, houdt ervan om je handen uit de mouwen te steken en je hebt op zaterdagochtenden tijd om naar de heemtuin komen.


Wat wij bieden:

- Een gezellig team - Een prachtige groene plek waar steeds iets nieuws te ontdekken is - 1 maal per jaar een vrijwilligersuitje - Uitbreiding van jouw kennis van de natuur - Gratis koffie en thee - Nieuwjaarsbijeenkomst - Aansprakelijkheidsverzekering en Ongevallenverzekering - Lidmaatschap van de vereniging waarbij je ons blad de Heemrank ontvangt - Proefdraaien mag


Wat maakt het werk de moeite waard:

Door onderhoud maken we het mogelijk dat zeldzame planten en dieren terugkeren en/of zich kunnen handhaven in een passende biotoop. Het einddoel is biodiversiteit.


Werktijd:

elke 2e en 4e zaterdag van de maand van 9 - 12 uur

Hoe kom ik er?

Heemtuin Malden ligt aan het Maas-Waal fietspad.
Activiteit Delen

Over Heemtuin Malden

In een bijzonder gebied van 8 hectare kunnen bezoekers genieten van de natuur. Het beheer en de natuureducatie voor de basisscholen is het werk van vrijwilligers.