Skip Sidebar

Over ons

Het Palet Trefpunt Duiven is een stichting die tot doel heeft het organiseren van sociaal-culturele en recreatieve inloopactiviteiten gericht op het bevorderen van de sociale contacten (verbinding) ...

Sociale rechtvaardigheidWelzijnBuurt & omgeving
Deel
Doe mee als Activiteitenbegeleider bij Het Palet Trefpunt Duiven!

Doe mee als Activiteitenbegeleider bij Het Palet Trefpunt Duiven!

Structureel werk · Flexibele uren
Mondriaanstraat 14, 6921 MJ Duiven, Nederland
Sociale rechtvaardigheidWelzijnBuurt & omgeving
Activiteit Delen
Het Palet Duiven
#66905
Scan me of ga naar www.geldersehanden.nl/o/Het-Palet-Duiven/activiteiten/Doe-mee-als-Activiteitenbegeleider-bij-Het-Palet-Trefpunt-Duiven/66905 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Laat jouw creativiteit stralen en maak het verschil als Activiteitenbegeleider bij Het Palet Trefpunt Duiven. Een gezellig team wacht op jou!

Uitgebreide omschrijving

Ben jij iemand die graag met mensen werkt, creatief is en van gezelligheid houdt? Dan is de rol van Activiteitenbegeleider bij Het Palet Trefpunt Duiven iets voor jou!


Als Activiteitenbegeleider ben je verantwoordelijk voor het organiseren en begeleiden van diverse activiteiten voor onze bezoekers. Denk hierbij aan knutselmiddagen, spelletjesdagen, thematische bijeenkomsten en nog veel meer. Je brengt deelnemers samen, stimuleert sociaal contact en zorgt voor een gezellige sfeer.


Bij Het Palet Trefpunt Duiven waarderen we flexibiliteit. Je kunt je beschikbaarheid aangeven en in overleg bepalen wanneer je ingezet wordt. Gemiddeld werk je X uur per week, maar er zijn mogelijkheden om meer taken op te pakken als je dat wilt. We staan open voor jouw creatieve ideeën en initiatieven om ons activiteitenaanbod verder uit te breiden.


Het werken als Activiteitenbegeleider biedt jou de kans om een waardevolle bijdrage te leveren aan het welzijn van onze bezoekers. Je werkt in een gezellig team van betrokken vrijwilligers en krijgt de ruimte om je eigen creativiteit en organisatorische vaardigheden te ontplooien.


Wil jij deel uitmaken van ons team en bijdragen aan een levendige en inspirerende plek voor onze bezoekers? Neem dan contact met ons op!

Hoe kom ik er?

Activiteit Delen
Duiven Activiteiten > Het Palet Duiven > Doe mee als Activiteitenbegeleider bij Het Palet Trefpunt Duiven!

Over Het Palet Duiven

Het Palet Trefpunt Duiven is een stichting die tot doel heeft het organiseren van sociaal-culturele en recreatieve inloopactiviteiten gericht op het bevorderen van de sociale contacten (verbinding) van de inwoners van de gemeente Duiven in het bijzonder de bewoners van de Wijk Duiven-West.

Het Palet wordt geheel gerund door vrijwilligers. Het Palet is een trefpunt met een ontmoetingsfunctie voor alle inwoners van Duiven waarbij het gezamenlijk actief bezig zijn de doelstelling is. Onze activiteiten zullen naar behoefte worden aangepast. Wij werken niet met leden dus u heeft geen verplichtingen.