Skip Navigation
Over ons

'Ontmoeten, leren en inspireren', dat is in drie woorden uitgelegd wat we met onze creatieve activiteiten bereiken. Je kunt bij ons technieken leren, creatieve en kunstzinnige vaardigheden oefenen met ...

Kunst & CultuurOnderwijs
Deel

Begeleider Boetseren of ander Ruimtelijk werk

2–4 uur/week
Daalsehof 2, 6521 GT Nijmegen, Netherlands
Ondersteunend werkBegeleidingAdvies
CreatiefMensen begeleiden
Kunst & CultuurOnderwijs
#37119
Scan me of ga naar www.geldersehanden.nl/o/Hobbycentrum-Nijmegen-Oost/activiteiten/37119 om je aan te melden
SamenvattingAls begeleider van de activiteiten 'boetseren' help je enthousiaste hobbyisten. Je geeft uitleg over de werkwijze en technieken, je adviseert en inspireert.
Uitgebreide omschrijving

We zijn op zoek naar een begeleider 'boetseren of ander ruimtelijk werk'. Wie kan deze deelnemers helpen met de fijne kneepjes van het vak?

Taakomschrijving:

Je begeleidt enthousiaste hobbyisten tijdens de activiteit. Je geeft uitleg over de werkwijze en de technieken, je adviseert en je inspireert.

Functie-eisen:

We vragen niet naar diploma's, maar het is natuurlijk wel een voorwaarde dat je veel ervaring hebt met de technieken. Naast de basiskennis is het belangrijk dat je het leuk vindt om creatief bezig te zijn met andere mensen.

Wat heeft u de vrijwilliger te bieden?:

Je kunt gratis deelnemen aan andere activiteiten van het centrum en krijgt gratis koffie en thee. Daarnaast organiseren wij een paar keer in het jaar leuke activiteiten voor vrijwilligers.

Wat maakt het werk de moeite waard?:

Je kunt je persoonlijk ontwikkelen en (werk-)ervaring opdoen. Daarnaast kun je bij ons veel mensen ontmoeten en doe je nieuwe creatieve ideeën op.

Werktijd:

Tijden/ dagdeel in overleg (ochtend - middag of woensdagavond).

Wat vrijwilligers nodig hebben🗣️ Beheersing van het Nederlands
Wat wij vrijwilligers aanbieden💸 Onkostenvergoeding
Hoe kom ik er?
Vrijwilligerswerk in Nijmegen > Nijmegen Activiteiten > Hobbycentrum Nijmegen-Oost > Begeleider Boetseren of ander Ruimtelijk werk
Over Hobbycentrum Nijmegen-Oost
'Ontmoeten, leren en inspireren', dat is in drie woorden uitgelegd wat we met onze creatieve activiteiten bereiken. Je kunt bij ons technieken leren, creatieve en kunstzinnige vaardigheden oefenen met vaak als resultaat; een prachtig werkstuk, een portie extra zelfvertrouwen en een gezellige dag met inspirerende ontmoetingen.

Iedereen kan deelnemen aan de verschillende activiteiten; kinderen, jongeren, volwassenen en senioren. Ook als je nog helemaal geen ervaring hebt met een bepaalde activiteit of techniek, ben je van harte welkom om bij ons in een proefles kennis te maken met misschien wel je nieuwe hobby. Maar ook als ervaren amateur of zelfs volleerd kunstenaar kun je bij ons terecht. Alle activiteiten worden begeleid door onze enthousiaste vrijwilligers. Op elk moment in het jaar kun je hiermee starten, en omdat we het belangrijk vinden dat iedereen kan deelnemen, is de deelnemersbijdrage laag. Je kunt bij ons ook terecht voor alleen een praatje of een kopje koffie, ook als je niet aan een creatieve activiteit wilt meedoen.

Ben je nieuwsgierig geworden? Op deze website kun je zien wat er in ons Hobbycentrum te doen is. Maar je kunt natuurlijk ook bij ons langskomen. Er is altijd iemand aanwezig die je meer informatie of een rondleiding kan geven.
·
#37119
Scan me of ga naar www.geldersehanden.nl/o/Hobbycentrum-Nijmegen-Oost/activiteiten/37119 om je aan te melden