Skip Sidebar

Over ons

'Ontmoeten, leren en inspireren', dat is in drie woorden uitgelegd wat we met onze creatieve activiteiten bereiken. Je kunt bij ons technieken leren, creatieve en kunstzinnige vaardigheden oefenen met ...

Kunst & cultuurOnderwijs
Goede gezondheid en welzijn
Deel
 Begeleider 3D objecten maken en/ of houtwerken

Begeleider 3D objecten maken en/ of houtwerken

Structureel werk · 2–4 uur/week
Daalsehof 2, 6521 GT Nijmegen, Netherlands
Ondersteunend werkBegeleidingActiviteiten begeleidenCreatief
Kunst & cultuurOnderwijs
Activiteit Delen
Hobbycentrum Nijmegen-Oost
#32195
Scan me of ga naar www.geldersehanden.nl/o/Hobbycentrum-Nijmegen-Oost/activiteiten/Begeleider-3D-objecten-maken-en-of-houtwerken/32195 om je aan te melden

Contactpersoon

Hobbycentrum Nijmegen OostStel de contactpersoon een vraag

Uitgebreide omschrijving

Ben jij creatief en lijkt het je leuk om een groep enthousiaste deelnemers te begeleiden tijdens een creatieve activiteit? Wij zoeken iemand voor de activiteit 3D objecten maken en/ of houtbewerken!


Taakomschrijving:

Als vrijwilliger begeleidt je wekelijks een creatieve activiteit en leer je deelnemers omgaan met verschillende materialen zoals papier-maché, verhard textiel, hout, steen, metaaldraad, ect.


Functie-eisen:

Je bent creatief en vindt het leuk om actief bezig te zijn met andere mensen.


Wat wij te bieden hebben:

Je kunt gratis deelnemen aan andere activiteiten van het centrum. Je krijgt een kleine vrijwilligersvergoeding en gratis koffie en thee. Daarnaast organiseert het centrum een paar keer per jaar leuke activiteiten voor vrijwilligers.


Door het begeleiden van creatieve activiteiten kun je je persoonlijk ontwikkelen en (werk-)ervaring opdoen. Daarnaast kun je bij het centrum veel mensen ontmoeten en doe je nieuwe creatieve ideeën op.


Werktijd:

Eén dagdeel per week

Wat vrijwilligers nodig hebben

🗣️ Beheersing van het Nederlands

Wat wij vrijwilligers aanbieden

💸 Vrijwilligersvergoeding

Hoe kom ik er?

Activiteit Delen
Nijmegen Activiteiten > Hobbycentrum Nijmegen-Oost > Begeleider 3D objecten maken en/ of houtwerken

Over Hobbycentrum Nijmegen-Oost

'Ontmoeten, leren en inspireren', dat is in drie woorden uitgelegd wat we met onze creatieve activiteiten bereiken. Je kunt bij ons technieken leren, creatieve en kunstzinnige vaardigheden oefenen met vaak als resultaat: een prachtig werkstuk, een portie extra zelfvertrouwen en een gezellige dag met inspirerende ontmoetingen.

Iedereen kan deelnemen aan de verschillende activiteiten; kinderen, jongeren, volwassenen en senioren. Ook als je nog helemaal geen ervaring hebt met een bepaalde activiteit of techniek, ben je van harte welkom om bij ons in een proefles kennis te maken met misschien wel je nieuwe hobby. Maar ook als ervaren amateur of zelfs volleerd kunstenaar kun je bij ons terecht. Alle activiteiten worden begeleid door onze enthousiaste vrijwilligers. Op elk moment in het jaar kun je hiermee starten, en omdat we het belangrijk vinden dat iedereen kan deelnemen, is de deelnemersbijdrage laag. Je kunt bij ons ook terecht voor alleen een praatje of een kopje koffie, ook als je niet aan een creatieve activiteit wilt meedoen.

Ben je nieuwsgierig geworden? Op deze website kun je zien wat er in ons Hobbycentrum te doen is. Maar je kunt natuurlijk ook bij ons langskomen. Er is altijd iemand aanwezig die je meer informatie of een rondleiding kan geven.