Skip Sidebar

Over ons

'Ontmoeten, leren en inspireren', dat is in drie woorden uitgelegd wat we met onze creatieve activiteiten bereiken. Je kunt bij ons technieken leren, creatieve en kunstzinnige vaardigheden oefenen met ...

Kunst & cultuurOnderwijs
Goede gezondheid en welzijn
Deel
 Begeleider Glas In Lood/Tiffany

Begeleider Glas In Lood/Tiffany

Structureel werk · 2–6 uur/week
Daalsehof 2, 6521 GT Nijmegen, Netherlands
Ondersteunend werkBegeleidingAdvies & Mentoring
Kunst & cultuurOnderwijs
Activiteit Delen
Hobbycentrum Nijmegen-Oost
#32057
Scan me of ga naar www.geldersehanden.nl/o/Hobbycentrum-Nijmegen-Oost/activiteiten/Begeleider-Glas-In-LoodTiffany/32057 om je aan te melden

Contactpersoon

Jennifer Jansen VoortjesStel de contactpersoon een vraag

Samenvatting

Als begeleiders van de activiteiten 'glas in lood' help je enthousiaste hobbyisten. Je geeft uitleg over werkwijze en technieken en je adviseert en inspireert.

Uitgebreide omschrijving

We zijn op zoek naar een begeleider 'glas in lood/ tiffany'. De huidige begeleider is door gezondheidsklachten niet altijd aanwezig en de groep deelnemers willen graag verder werken aan hun werkstukken. Wie kan deze deelnemers helpen met de fijne kneepjes van het vak?

Taakomschrijving:

Je begeleidt enthousiaste hobbyisten tijdens de activiteit. Je geeft uitleg over de werkwijze en de technieken, je adviseert en je inspireert.

Functie-eisen:

We vragen niet naar diploma's, maar het is natuurlijk wel een voorwaarde dat je veel ervaring hebt met de technieken. Naast de basiskennis is het belangrijk dat je het leuk vindt om creatief bezig te zijn met andere mensen.

Wat heeft u de vrijwilliger te bieden?:

Je kunt gratis deelnemen aan andere activiteiten van het centrum en krijgt gratis koffie en thee. Daarnaast organiseren wij een paar keer in het jaar leuke activiteiten voor vrijwilligers.

Wat maakt het werk de moeite waard?:

Je kunt je persoonlijk ontwikkelen en (werk-)ervaring opdoen. Daarnaast kun je bij ons veel mensen ontmoeten en doe je nieuwe creatieve ideeën op.

Werktijd:

Maandag overdag of vrijdagochtend. Een andere dagdeel in overleg.

Wat vrijwilligers nodig hebben

🗣️ Beheersing van het Nederlands

Wat wij vrijwilligers aanbieden

💸 Vrijwilligersvergoeding

Hoe kom ik er?

Activiteit Delen
Nijmegen Activiteiten > Hobbycentrum Nijmegen-Oost > Begeleider Glas In Lood/Tiffany

Over Hobbycentrum Nijmegen-Oost

'Ontmoeten, leren en inspireren', dat is in drie woorden uitgelegd wat we met onze creatieve activiteiten bereiken. Je kunt bij ons technieken leren, creatieve en kunstzinnige vaardigheden oefenen met vaak als resultaat: een prachtig werkstuk, een portie extra zelfvertrouwen en een gezellige dag met inspirerende ontmoetingen.

Iedereen kan deelnemen aan de verschillende activiteiten; kinderen, jongeren, volwassenen en senioren. Ook als je nog helemaal geen ervaring hebt met een bepaalde activiteit of techniek, ben je van harte welkom om bij ons in een proefles kennis te maken met misschien wel je nieuwe hobby. Maar ook als ervaren amateur of zelfs volleerd kunstenaar kun je bij ons terecht. Alle activiteiten worden begeleid door onze enthousiaste vrijwilligers. Op elk moment in het jaar kun je hiermee starten, en omdat we het belangrijk vinden dat iedereen kan deelnemen, is de deelnemersbijdrage laag. Je kunt bij ons ook terecht voor alleen een praatje of een kopje koffie, ook als je niet aan een creatieve activiteit wilt meedoen.

Ben je nieuwsgierig geworden? Op deze website kun je zien wat er in ons Hobbycentrum te doen is. Maar je kunt natuurlijk ook bij ons langskomen. Er is altijd iemand aanwezig die je meer informatie of een rondleiding kan geven.