Skip Sidebar

Over ons

'Ontmoeten, leren en inspireren', dat is in drie woorden uitgelegd wat we met onze creatieve activiteiten bereiken. Je kunt bij ons technieken leren, creatieve en kunstzinnige vaardigheden oefenen met ...

Kunst & cultuurOnderwijs
Goede gezondheid en welzijn
Deel
Begeleider computer inloop

Begeleider computer inloop

Structureel werk · 2–6 uur/week
Daalsehof 2, 6521 GT Nijmegen, Netherlands
Ondersteunend werkBegeleiding
Kunst & cultuurOnderwijs
Activiteit Delen
Hobbycentrum Nijmegen-Oost
#57214
Scan me of ga naar www.geldersehanden.nl/o/Hobbycentrum-Nijmegen-Oost/activiteiten/Begeleider-computer-inloop/57214 om je aan te melden

Contactpersoon

Hobbycentrum Nijmegen OostStel de contactpersoon een vraag

Samenvatting

Ben je diegene die van alles en nog wat weet over computers, laptops ect? Kun jij de deelnemers helpen die binnen komen met vragen?

Uitgebreide omschrijving

Als begeleider inspireer je de deelnemers over een activiteit waar jij in uitblinkt.

Taakomschrijving:

Tijdens de workshops is iedere deelnemers bezig met zijn of haar eigen werk. Aan jou de taak om ze de basisprincipes van de techniek uit te leggen. Jouw creativiteit en eigen inbreng worden zeer gewaardeerd. Deelnemers laten zich graag door jou inspireren!

Functie-eisen:

Je hebt enige basiskennis van technieken en materialen.

Wat heeft u de vrijwilliger te bieden?:

Je kunt gratis deelnemen aan andere activiteiten van het centrum en je krijgt gratis koffie en thee. Een paar keer in het jaar is er een leuke activiteit voor de vrijwilligers.

Wat maakt het werk de moeite waard?:

Je ontmoet veel mensen en bereidt zo je eigen netwerk uit. Daarnaast ben je lekker creatief bezig en biedt anderen de mogelijkheid om dat ook te zijn.

Werktijd:

Een dagdeel per week (tijdstip in overleg).

Wat vrijwilligers nodig hebben

🗣️ Beheersing van het Nederlands

Wat wij vrijwilligers aanbieden

💸 Vrijwilligersvergoeding

Hoe kom ik er?

Activiteit Delen
Nijmegen Activiteiten > Hobbycentrum Nijmegen-Oost > Begeleider computer inloop

Over Hobbycentrum Nijmegen-Oost

'Ontmoeten, leren en inspireren', dat is in drie woorden uitgelegd wat we met onze creatieve activiteiten bereiken. Je kunt bij ons technieken leren, creatieve en kunstzinnige vaardigheden oefenen met vaak als resultaat: een prachtig werkstuk, een portie extra zelfvertrouwen en een gezellige dag met inspirerende ontmoetingen.

Iedereen kan deelnemen aan de verschillende activiteiten; kinderen, jongeren, volwassenen en senioren. Ook als je nog helemaal geen ervaring hebt met een bepaalde activiteit of techniek, ben je van harte welkom om bij ons in een proefles kennis te maken met misschien wel je nieuwe hobby. Maar ook als ervaren amateur of zelfs volleerd kunstenaar kun je bij ons terecht. Alle activiteiten worden begeleid door onze enthousiaste vrijwilligers. Op elk moment in het jaar kun je hiermee starten, en omdat we het belangrijk vinden dat iedereen kan deelnemen, is de deelnemersbijdrage laag. Je kunt bij ons ook terecht voor alleen een praatje of een kopje koffie, ook als je niet aan een creatieve activiteit wilt meedoen.

Ben je nieuwsgierig geworden? Op deze website kun je zien wat er in ons Hobbycentrum te doen is. Maar je kunt natuurlijk ook bij ons langskomen. Er is altijd iemand aanwezig die je meer informatie of een rondleiding kan geven.