Skip Sidebar

Over ons

'Ontmoeten, leren en inspireren', dat is in drie woorden uitgelegd wat we met onze creatieve activiteiten bereiken. Je kunt bij ons technieken leren, creatieve en kunstzinnige vaardigheden oefenen met ...

Kunst & cultuurOnderwijs
Deel

Gastvrouw/ gastheer 10-12 uur per week

Project (Tijdelijk) · Flexibele uren · Start vanaf 12 jun Voor ongeveer 6 maanden
Daalsehof 2, 6521 GT Nijmegen, Netherlands
Kunst & cultuurOnderwijs
Activiteit Delen
Hobbycentrum Nijmegen-Oost
#52540
Scan me of ga naar www.geldersehanden.nl/o/Hobbycentrum-Nijmegen-Oost/activiteiten/Gastvrouw-gastheer-10-12-uur-per-week/52540 om je aan te melden

Contactpersoon

Jennifer Jansen VoortjesStel de contactpersoon een vraag

Samenvatting

Tijdelijk functie van gastheer/ gastvrouw op Hobbycentrum Nijmegen Oost - z.s.m. tijdsduur minimaal 6 maanden

Uitgebreide omschrijving

Vacature Stichting Hobbycentrum Nijmegen-Oost 

 

Hobbycentrum Nijmegen Oost is een wijkgericht centrum voor ontmoeting, waar jong en oud welkom zijn om deel te nemen aan creatieve activiteiten. De organisatie bestaat uit 200 deelnemers en 65 vrijwilligers, stagiaires en mensen met een re-integratietraject, die de activiteiten begeleiden, bardiensten uitvoeren en administratieve werkzaamheden verrichten. Er zijn op dit moment 2 beroepskrachten werkzaam; 1 technische beheerder en een assistent-coördinator. In verband met tijdelijke afwezigheid van de coördinator, zoeken wij

 

Gastvrouw/Gastheer voor driedagdelen (10 tot 12 uur) per week

 

·       Werkzaamheden                                                                                                                                                                            Je ontvangt bezoekers en voorziet nieuwe deelnemers van de juiste informatie over het Hobbycentrum en geeft rondleidingen;

·       Je neemt de telefoon aan en beantwoordt inkomende mails of verwijst door naar de juiste persoon in de organisatie;                                                                                                 

·       Je handelt betalingen en aanmeldingen voor activiteiten af en zorgt voor een juiste administratie daarvan.

 

Wie zoeken wij?                                                                                                                                  

Je bent een enthousiaste en flexibele persoonlijkheid. Je bent rustig en pro-actief in het oplossen van onverwachte situaties. Je werkt zelfstandig en accuraat. Aangezien je te maken krijgt met veel verschillende mensen met verschillende achtergronden, is geduld, en een luisterend oor, een pre.

 

Organisatorische positie:                                                                                                                

Je bent vrijwilliger bij de stichting HcNO, ressorteert hiërarchisch onder de assistent coördinator van Hobbycentrum Nijmegen-Oost en werkt samen in een team vrijwilligers.

 

Wat bieden wij                                                                                                                                    

Wij bieden een goed team van vrijwilligers en medewerkers die enthousiast samenwerken en met elkaar een prachtig activiteitencentrum realiseren. Een open en informele werksfeer vinden we belangrijk waarbij iedereen zoveel mogelijk zijn/ haar kwaliteiten kan gebruiken en waar dus veel ruimte is voor eigen inbreng en ideeën! Wij bieden de maximale vrijwilligersvergoeding per maand.                                                                                                 

 

Meer weten                                                                                                                                               

Wij ontvangen je schriftelijke sollicitatie graag uiterlijk op 30 mei 2022 via deze site. Waarna in de week van 7 juni gesprekken plaats zullen vinden.

Voor aanvullende vragen over de functie kun je contact opnemen met de assistent coördinator J. Jansen-Voortjes. Bezoek ook onze website, via knop info is ons mailadres bekend en ons telefoonnummer.

 Wat vrijwilligers nodig hebben

🗣️ Beheersing van het Nederlands

Wat wij vrijwilligers aanbieden

💸 Vrijwilligersvergoeding🤝 Extra begeleiding

Hoe kom ik er?

Activiteit Delen

Over Hobbycentrum Nijmegen-Oost

'Ontmoeten, leren en inspireren', dat is in drie woorden uitgelegd wat we met onze creatieve activiteiten bereiken. Je kunt bij ons technieken leren, creatieve en kunstzinnige vaardigheden oefenen met vaak als resultaat; een prachtig werkstuk, een portie extra zelfvertrouwen en een gezellige dag met inspirerende ontmoetingen.

Iedereen kan deelnemen aan de verschillende activiteiten; kinderen, jongeren, volwassenen en senioren. Ook als je nog helemaal geen ervaring hebt met een bepaalde activiteit of techniek, ben je van harte welkom om bij ons in een proefles kennis te maken met misschien wel je nieuwe hobby. Maar ook als ervaren amateur of zelfs volleerd kunstenaar kun je bij ons terecht. Alle activiteiten worden begeleid door onze enthousiaste vrijwilligers. Op elk moment in het jaar kun je hiermee starten, en omdat we het belangrijk vinden dat iedereen kan deelnemen, is de deelnemersbijdrage laag. Je kunt bij ons ook terecht voor alleen een praatje of een kopje koffie, ook als je niet aan een creatieve activiteit wilt meedoen.

Ben je nieuwsgierig geworden? Op deze website kun je zien wat er in ons Hobbycentrum te doen is. Maar je kunt natuurlijk ook bij ons langskomen. Er is altijd iemand aanwezig die je meer informatie of een rondleiding kan geven.