Skip Sidebar

Over ons

'Ontmoeten, leren en inspireren', dat is in drie woorden uitgelegd wat we met onze creatieve activiteiten bereiken. Je kunt bij ons technieken leren, creatieve en kunstzinnige vaardigheden oefenen met ...

Kunst & cultuurOnderwijs
Goede gezondheid en welzijn
Deel
Vrijwilliger Gezamelijke Tuin

Vrijwilliger Gezamelijke Tuin

Structureel werk · Flexibele uren
Daalsehof 2, 6521 GT Nijmegen, Netherlands
Ondersteunend werkOnderwijs
Sport & Recreatie
Activiteit Delen
Hobbycentrum Nijmegen-Oost
#63082
Scan me of ga naar www.geldersehanden.nl/o/Hobbycentrum-Nijmegen-Oost/activiteiten/Vrijwilliger-Gezamelijke-Tuin/63082 om je aan te melden

Contactpersoon

Hobbycentrum Nijmegen OostStel de contactpersoon een vraag

Samenvatting

Vind jij het leuk om in de tuin bezig te zijn en deze weer gezellig te maken om er gezamenlijk weer van te kunnen genieten.

Uitgebreide omschrijving

We zijn op zoek naar vrijwilligers die het leuk lijken om in onze gezamenlijke tuin bezig te zijn, en deze een beetje op te vrolijken en onderhouden.


Taakomschrijving:

Onze gezamenlijke tuin is toe aan liefdevolle groene handen die deze weer wat leven en vrolijkheid brengt.


Functie-eisen:

Je vindt het leuk om zelfstandig te werken maar ook daarnaast het sociale contact te hebben met collega's en de creatieve deelnemers.


Wat heeft u de vrijwilliger te bieden?:

Je kunt gratis deelnemen aan andere activiteiten van Hobbycentrum Nijmegen-Oost, je krijgt een gratis koffie en thee. Daarnaast organiseert het centrum een paar keer in het jaar een leuke activiteiten.


Wat maakt het werk de moeite waard?:

Je kunt je persoonlijk ontwikkelen en (werk-)ervaring opdoen. Je ontmoet leuke sociale mensen en doet nieuwe creatieve ideeën op.


Werktijd:

Eén dagdeel per week (tijdstip in overleg).

Wat vrijwilligers nodig hebben

🗣️ Beheersing van het Nederlands

Wat wij vrijwilligers aanbieden

💸 Vrijwilligersvergoeding

Hoe kom ik er?

Activiteit Delen
Nijmegen Activiteiten > Hobbycentrum Nijmegen-Oost > Vrijwilliger Gezamelijke Tuin

Over Hobbycentrum Nijmegen-Oost

'Ontmoeten, leren en inspireren', dat is in drie woorden uitgelegd wat we met onze creatieve activiteiten bereiken. Je kunt bij ons technieken leren, creatieve en kunstzinnige vaardigheden oefenen met vaak als resultaat: een prachtig werkstuk, een portie extra zelfvertrouwen en een gezellige dag met inspirerende ontmoetingen.

Iedereen kan deelnemen aan de verschillende activiteiten; kinderen, jongeren, volwassenen en senioren. Ook als je nog helemaal geen ervaring hebt met een bepaalde activiteit of techniek, ben je van harte welkom om bij ons in een proefles kennis te maken met misschien wel je nieuwe hobby. Maar ook als ervaren amateur of zelfs volleerd kunstenaar kun je bij ons terecht. Alle activiteiten worden begeleid door onze enthousiaste vrijwilligers. Op elk moment in het jaar kun je hiermee starten, en omdat we het belangrijk vinden dat iedereen kan deelnemen, is de deelnemersbijdrage laag. Je kunt bij ons ook terecht voor alleen een praatje of een kopje koffie, ook als je niet aan een creatieve activiteit wilt meedoen.

Ben je nieuwsgierig geworden? Op deze website kun je zien wat er in ons Hobbycentrum te doen is. Maar je kunt natuurlijk ook bij ons langskomen. Er is altijd iemand aanwezig die je meer informatie of een rondleiding kan geven.