Communicatietalent evenementen

8 uur/week
D'almarasweg 22, 6525 DW Nijmegen, Netherlands
Marketing & CommunicatieFestival
Natuur & Milieu
#32212
Scan me of ga naar www.geldersehanden.nl/o/Hortus-Nijmegen/activiteiten/32212 om je aan te melden
SamenvattingDe Hortus is 50 jaar en op zoek naar jou! Heb jij een achtergrond in communicatie? Weet je ideeën te vertalen naar activiteiten? En heb je ervaring met socials?
Uitgebreide omschrijving

Taakomschrijving:

In 2021 vieren we het 50-jarig lustrum van Hortus Nijmegen. Als ons communicatietalent ga je aan de slag met het doorontwikkelen van ideeën en het uitvoeren daarvan, van a tot z. Denk aan het bedenken en uitvoeren van evenementen om de Hortus meer zichtbaarheid te geven. Dit communiceer je naar buiten doe via social media, maar via andere PR-kanalen. De uitvoering doe je samen met andere vrijwilligers. Voor een deel worden deze evenementen door andere partijen uitgevoerd en biedt Hortus Nijmegen de plek en de horeca. Voor kleinere activiteiten zijn we zelf in de lead. Dit betekent dat de content soms door partners wordt aangeleverd en soms zelf content creëren. De communicatieactiviteiten variëren van free publicity tot flyer en van vakliteratuur tot Hortusladder. We beschikken over een communicatieplan.


Functie-eisen:

We worden blij van enthousiaste aanpakkers met kwaliteiten als: organiseren, overzicht houden , coördineren, verbindend zijn. Inventiviteit, creatief, geduldig, meebewegen van wenselijk naar haalbaar en vice versa, buiten eigen kaders kunnen denken en het samenwerken met allerlei soorten vrijwilligers.


Wat heeft u de vrijwilliger te bieden?:

Je komt terecht in een prettige werkomgeving met een collegiale sfeer. Ook kun je deelnemen aan andere activiteiten van de organisatie, b.v. concerten en kennisvermeerdering. In ieder geval is er lekkere koffie en thee en altijd wat te vieren!


Wat maakt het werk de moeite waard?:

Hortus Nijmegen is een boeiende groene parel in Nijmegen. De Botanische tuin en de Theetuin vormen voor zo’n 60 vrijwilligers een mooie fijne werkomgeving. In de samenstelling onder onze vrijwilligers streven we naar meer culturele diversiteit.


Werktijd:

halve dagen

Hoe kom ik er?
·
#32212
Scan me of ga naar www.geldersehanden.nl/o/Hortus-Nijmegen/activiteiten/32212 om je aan te melden