Skip Sidebar
Hortus Nijmegen

Hortus Nijmegen

Non-profit

Over ons

Zonder vrijwilligers is er geen Hortus Nijmegen. Vrijwilligers bepalen het succes. De Hortus geeft vele mogelijkheden om je talenten in te zetten. Vrijwilligers werken in de tuinen. En er werken ...

Natuur & MilieuKunst & cultuurOnderwijs
Deel
 Bezige Bij die evenementen organiseert

Bezige Bij die evenementen organiseert

Structureel werk · 6–12 uur/week
Victor Westhofflaan 22, 6525 DK Nijmegen, Nederland
NederlandsCoördinerenGastheer/vrouwAdvies & MentoringActiviteiten begeleidenEvenement & festivalBuiten
Natuur & MilieuKunst & cultuurBuurt & omgeving
Activiteit Delen
Hortus Nijmegen
#32211
Scan me of ga naar www.geldersehanden.nl/o/Hortus-Nijmegen/activiteiten/Bezige-Bij-die-evenementen-organiseert/32211 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Vind je het leuk om activiteiten en evenementen te organiseren? Hortus Nijmegen is op zoek naar jou!

Uitgebreide omschrijving

Taakomschrijving:

De tuinen van Hortus Nijmegen zijn een prachtplek voor activiteiten en evenementen, die de sfeer en doelstelling van de Hortus versterken. Denk aan optredens, theater, concerten, het hortuscafé, een midzomer- of kerstviering. Als Bezige Bij ga je aan de slag met dergelijke activiteiten. Je legt contact met samenwerkingspartners, je bedenkt het programma, maakt een draaiboekje en organiseert de uitvoering. Dit alles doe je samen met andere vrijwilligers van het team Programmering.


Functie-eisen:

We worden blij van enthousiaste aanpakkers met kwaliteiten als: organiseren, overzicht houden, coördineren, daadkracht en kunnen improviseren.


Wat heeft u de vrijwilliger te bieden?:

Je komt terecht in een bijzondere werkomgeving. De Hortus is de Groene Schatkamer van Nijmegen, er valt veel te ontdekken en te leren over natuur en cultuur. Bij ons krijg je mogelijkheden om je te ontwikkelen en zelf deel te nemen aan allerlei activiteiten.


Wat maakt het werk de moeite waard?:

Wij bieden ruim 60 vrijwilligers een fijne werkomgeving in verschillende teams. Er is veel ruimte voor eigen inbreng en aandacht voor jouw talenten. In de samenstelling onder onze vrijwilligers streven we naar meer culturele diversiteit.


Werktijd:

flexibel

Wat vrijwilligers nodig hebben

🗣️ Beheersing van het Nederlands

Hoe kom ik er?

Hortus Nijmegen ligt aan de achterkant van Park Brakkenstein, tussen de spoorlijn en het park. De ingang is per auto vanaf de d'Almarasweg te bereiken (parkeerplaats direct na inrijden), met de fiets ook vanuit het park.
Activiteit Delen
Nijmegen Activiteiten > Hortus Nijmegen > Bezige Bij die evenementen organiseert

Over Hortus Nijmegen

Zonder vrijwilligers is er geen Hortus Nijmegen. Vrijwilligers bepalen het succes. De Hortus geeft vele mogelijkheden om je talenten in te zetten. Vrijwilligers werken in de tuinen. En er werken vrijwilligers in de technische dienst, de administratie en in de programmering van activiteiten.
Wat gebeurt er allemaal in de Hortus? In de Botanische tuin onderhouden we bijzondere en beschermde planten en bomen. De Theetuin, aangelegd vol kleur, vorm en geur, vereist veel zorg en aandacht. Regelmatig vinden er in de tuinen kunstexposities en culturele activiteiten plaats. Ook daar is hulp bij nodig.
Wie komen er in de Hortus? Onze bezoekers zijn heel divers, van jong tot oud, van student tot opa met kleinkind. Zij stellen ons vragen over wat zij zien. Voor fotografen en natuurkenners zijn de tuinen een paradijs. Details worden onderzocht en er wordt veel gefotografeerd. Andere bezoekers laten zich inspireren of komen voor een activiteit of optreden. Of bezoeken de Hortus om lekker te niksen in de tuinen en te genieten van een drankje en een hapje onder De Parasol. Hortus Nijmegen, de Groene Schatkamer, ook voor jou als vrijwilliger!