Skip Navigation
Hortus Nijmegen

Hortus Nijmegen

Non-profit

Over ons

Zonder vrijwilligers, geen Hortus Nijmegen. Vrijwilligers bepalen het succes. De Hortus geeft vele mogelijkheden om je talenten in te zetten. Vrijwilligers werken in de tuinen. En er werken ...

Natuur & MilieuKunst & cultuurOnderwijs
Deel

Bezige Bij voor evenementen

8–12 uur/week
D'almarasweg 22, 6525 DW Nijmegen, Netherlands
OrganiserenActiviteiten begeleidenBuitenEvenement & festivalGastheer/vrouw
SamenwerkenOrganiserenCreatiefBegeleidenNederlands
Natuur & MilieuKunst & cultuurBuurt & omgeving
#32211
Scan me of ga naar www.geldersehanden.nl/o/Hortus-Nijmegen/activiteiten/Bezige-Bij-voor-evenementen/32211 om je aan te melden
SamenvattingVind je het leuk om mee te helpen bij activiteiten en evenementen? Hortus Nijmegen is op zoek naar jou!
Uitgebreide omschrijving

Taakomschrijving:

Dit jaar vieren we het 50-jarig lustrum. Als Bezige Bij ga je aan de slag met het uitvoeren van activiteiten, van a tot z. Denk aan het in elkaar zetten van een draaiboekje en het organiseren van bijvoorbeeld workshops, optredens, wandelingen of kinderactiviteiten. Het uitvoeren doe je samen met andere vrijwilligers.


Functie-eisen:

We worden blij van enthousiaste aanpakkers met kwaliteiten als: organiseren, overzicht houden, coördineren en kunnen improviseren


Wat heeft u de vrijwilliger te bieden?:

Je komt terecht in een leuke werkomgeving met betrokken collega's. De Hortus geeft je veel mogelijkheden om je te ontwikkelen en zelf deel te nemen aan allerlei activiteiten.


Wat maakt het werk de moeite waard?:

Hortus Nijmegen is een boeiende groene parel in Nijmegen. De Botanische tuin en de Theetuin vormen voor zo’n 60 vrijwilligers een mooie fijne werkomgeving. In de samenstelling onder onze vrijwilligers streven we naar meer culturele diversiteit.


Werktijd:

flexibel

Wat vrijwilligers nodig hebben🗣️ Beheersing van het Nederlands
Hoe kom ik er?Hortus Nijmegen ligt aan de achterkant van Park Brakkenstein, tussen de spoorlijn en het park. De ingang is per auto vanaf de d'Almarasweg te bereiken (parkeerplaats direct na inrijden), met de fiets ook vanuit het park.
Over Hortus Nijmegen
Zonder vrijwilligers, geen Hortus Nijmegen. Vrijwilligers bepalen het succes. De Hortus geeft vele mogelijkheden om je talenten in te zetten. Vrijwilligers werken in de tuinen. En er werken vrijwilligers in de technische dienst, de administratie en in de programmering van activiteiten.
Wat gebeurt er allemaal in de Hortus? In de Botanische tuin onderhouden we bijzondere en beschermde planten en bomen. De Theetuin, aangelegd vol kleur, vorm en geur, vereist veel zorg en aandacht. Regelmatig vinden er in de tuinen kunstexposities en culturele activiteiten plaats. Ook daar is hulp bij nodig.
Wie komen er in de Hortus? Onze bezoekers zijn heel divers, van jong tot oud, van student tot opa met kleinkind. Zij stellen ons vragen over wat zij zien. Voor fotografen en natuurkenners zijn de tuinen een paradijs. Details worden onderzocht en er wordt veel gefotografeerd. Andere bezoekers laten zich inspireren of komen voor een activiteit of optreden. Of bezoeken de Hortus om lekker te niksen in de tuinen en te genieten van een drankje en een hapje onder De Parasol. Hortus Nijmegen, de Groene Schatkamer, ook voor jou als vrijwilliger!
#32211
Scan me of ga naar www.geldersehanden.nl/o/Hortus-Nijmegen/activiteiten/Bezige-Bij-voor-evenementen/32211 om je aan te melden

Powered by Deed‌mob Tools ·
Nederlands (Dutch)