Skip Sidebar
Hortus Nijmegen

Hortus Nijmegen

Non-profit

Over ons

Zonder vrijwilligers is er geen Hortus Nijmegen. Vrijwilligers bepalen het succes. De Hortus geeft vele mogelijkheden om je talenten in te zetten. Vrijwilligers werken in de tuinen. En er werken ...

Natuur & MilieuKunst & cultuurOnderwijs
Deel
Horeca-medewerker

Horeca-medewerker

Structureel werk · 6–12 uur/week
Victor Westhofflaan 22, 6525 DK Nijmegen, Nederland
Koken & eten
Natuur & Milieu
Activiteit Delen
Hortus Nijmegen
#30869
Scan me of ga naar www.geldersehanden.nl/o/Hortus-Nijmegen/activiteiten/Terrasmedewerker/30869 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Je ontvangt de bezoekers van het terras van de Hortus voor koffie/thee/sapje/taart/ijsje. Als je wilt draai je mee in de bardienst van feesten en evenementen.

Uitgebreide omschrijving

Taakomschrijving

Je ontvangt en bedient bezoekers van het terras van de Hortus en informeert hen over het assortiment van de producten. Je zorgt ervoor dat het terras en de binnenruimten er verzorgd uitzien.


Je maakt deel uit van een vrolijk team met een echte hands-on mentaliteit. Je werkt altijd samen met een collega.


Het seizoen voor de horeca loopt van 1 april tot eind oktober. Dan is het terras de hele week (met uitzondering van de maandag) open van 11.00 tot 16.00 uur. In overleg worden je werktijden ingeroosterd.

Wanneer je wilt kun je ingezet worden om bij feesten en evenementen een bardienst te draaien.


Profiel

  • Fijn als je enige ervaring hebt in de horeca, zo niet dan koppelen we je aan een ervaren collega en leer je de kneepjes van het vak.
  • Je bent sociaal vaardig, gastvrij en vindt het leuk klanten te bedienen.
  • Je kunt georganiseerd en hygiënisch werken.
  • Je kunt zelfstandig werken en je steekt de handen uit de mouwen.
  • We kunnen op je bouwen; er wordt op je gerekend volgens de gemaakte afspraken.
  • Je bent minstens 4 dagen per maand beschikbaar.


Wat bieden wij jou?

Een vrijwilligersorganisatie met ruim 60 enthousiaste medewerkers waarbij collegialiteit en samenwerking erg belangrijk zijn. Je werkt in een prachtige groene omgeving.

Wil je werken in het weekend of 's avonds dan bieden we je een vrijwilligersvergoeding van €5,- per uur aan.


Wat maakt het werk de moeite waard?

Leuke contacten met klanten en collega's, goede werksfeer, zelfstandigheid, prachtige buitenomgeving en ruimte voor persoonlijke inbreng en ontwikkeling.


Werktijden?

In overleg: graag minimaal 1 dagdeel van 6 uur per week.

Wat vrijwilligers nodig hebben

🗣️ Beheersing van het Nederlands

Wat wij vrijwilligers aanbieden

🤝 Extra begeleiding

Hoe kom ik er?

Activiteit Delen

Over Hortus Nijmegen

Zonder vrijwilligers is er geen Hortus Nijmegen. Vrijwilligers bepalen het succes. De Hortus geeft vele mogelijkheden om je talenten in te zetten. Vrijwilligers werken in de tuinen. En er werken vrijwilligers in de technische dienst, de administratie en in de programmering van activiteiten.
Wat gebeurt er allemaal in de Hortus? In de Botanische tuin onderhouden we bijzondere en beschermde planten en bomen. De Theetuin, aangelegd vol kleur, vorm en geur, vereist veel zorg en aandacht. Regelmatig vinden er in de tuinen kunstexposities en culturele activiteiten plaats. Ook daar is hulp bij nodig.
Wie komen er in de Hortus? Onze bezoekers zijn heel divers, van jong tot oud, van student tot opa met kleinkind. Zij stellen ons vragen over wat zij zien. Voor fotografen en natuurkenners zijn de tuinen een paradijs. Details worden onderzocht en er wordt veel gefotografeerd. Andere bezoekers laten zich inspireren of komen voor een activiteit of optreden. Of bezoeken de Hortus om lekker te niksen in de tuinen en te genieten van een drankje en een hapje onder De Parasol. Hortus Nijmegen, de Groene Schatkamer, ook voor jou als vrijwilliger!